Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Μπορείτε λοιπόν να σωπάσετε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί!!!!!!!!

Μπορείτε λοιπόν να σωπάσετε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί!!!!!!!!
Εξοργίζομαι όταν σας ακούω ειδικά ΣΗΜΕΡΑ, να κάνετε τις οσίες και να μην ξέρετε τίποτε για το ΕΓΚΛΗΜΑ!!!!
Η σημερινή κρίση δεν μπορεί να γίνει η κολυμπήθρα που θα ξεπλύνει την εγκληματική εγκατάλειψη του ΕΣΥ εδώ και δεκαπέντε χρόνια.
ΝΑΙ 15 χρόνια εγκατάλειψης, από όλους όσοι κυβέρνησαν όλα αυτά τα 15 χρόνια, ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου.
Το ΕΣΥ καλείται να ασκήσει τον επιστημονικό του ρόλο το 2020, με συνθήκες άσκησης ηρωικής Ιατρικής, με κύριο κορμό τους εναπομείναντες 60+ ηλικιωμένους γιατρούς και το αποδεκατισμένο Νοσηλευτικό και Τεχνολογικό προσωπικό.
Καλείται μια ευπαθής ομάδα, οι υπερήλικες γιατροί, που θάπρεπε να μένουν στο σπίτι τους, για προστασία, να είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό.
Ολοι παίρνουν οδηγίες για να μην πηγαίνουν σε χώρους που μπορεί να μολυνθούν και αυτή η ευπαθής ομάδα καθημερινά φεύγει από το σπίτι της για να πάει να δουλέψει εκεί που κυκλοφορεί ο κορονοϊός.
Μπορείτε λοιπόν να σωπάσετε!!!!!!!!
Τώρα δεν θέλουμε τίποτε άλλο, παρά να βγούμε ως χώρα, ως Σύστημα Υγείας, ως εργαζόμενοι, ως άνθρωποι, ως σύζυγοι και γονείς, ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, χωρίς να λείψει κανένας από το σπίτι του και τους δικούς του!!!!
Οταν τελειώσουν όλα αυτά, ελάτε να μας βρείτε και να ακούσετε τι χρειάζεται το ΕΣΥ, για να μπορέσει να περιθάλψει και εμάς τα επόμενα χρόνια!!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου