Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Δημοσκόπηση Κάπα Research-Νοέμβριος 2020

Ο
Michalis Gavras
ενημέρωσε την κατάστασή του.

27 Νοεμβρίου 2020 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
Αλήθεια λεβέντες μου, από πότε οι δημοσκοπήσεις αντικαταστήσανε την επιστημονική γνώση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; οέοοοοοο!!!!!!!!
93% λοιπόν πιστεύουν πως τα ΜΜΜ φταίνε για το 2ο κύμα της πανδημίας!!!!! (Δημοσκόπηση Κάπα Research-Νοέμβριος 2020)
Δηλαδή στην Πέλλα, στη Λάρισα, στις Σέρρες, στη Λαμία, στη Κοζάνη, στην Ημαθία, στη Δράμα, στη Καρδίτσα, στο Βόλο, φταίει ο συνωστισμός στα ΜΜΜ!!!!!
Αλλά αφού το λέει το 93% έτσι θα είναι.
Τι κι αν σ' αυτές τις περιοχές ΔΕΝ υπάρχει αστική συγκοινωνία, που να συνωστίζονται οι πολίτες. Είναι όμως σίγουροι πως φταίνε τα ΜΜΜ!!!!!!
Σοβαροί πολίτες, σπουδαγμένοι στα πανεπιστήμια, αντί να σκύψουν, να μελετήσουν και να προσπαθήσουν να ερμηνέψουν τα δεδομένα,
αποδέχονται άκριτα την λαϊκή πίστη, έστω και πλειοψηφική, μόνο και μόνο γιατί εξυπηρετεί την μικροπολιτική σκοπιμότητα και την κομματική λογική!!!!!
Χαϊδεύουν τα αυτιά του πανέξυπνου, μοναδικού, παντογνώστη λαού, που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!!!! για ένα like!!!!!
Σιγά!!!! Και ποιος είναι τούτος ρε!!!! Τι έχουν να μας πουν οι επιστήμονες!!!! Τι περισσότερο ξέρουν από μας!!!!!
Το απόλυτο απωθημένο του νεο-Έλληνα!
Ο αρχαιοελληνικός ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ απέδρασε από την Ελλάδα!!!!!
Αφιερωμένο εξαιρετικά και αυτό, στους φίλους, που η κομματική λογική, και αν ακόμη δηλώνουν ανέστιοι, έχει ακυρώσει την κοινή λογική τους!!!!!!!!!

 

Stamatioy Giannis
οι δημοσκοπήσεις είναι σημαντικό εργαλείο για τους επιστήμονες και όχι για τους Ευαγγελάτους!!!!!! Οι επιστήμονες βγάζουν σημαντικά συμπεράσματα από μια δημοσκόπηση, όχι το ποιες είναι οι απόψεις του λαού, αλλά ερμηνεύουν το γιατί οι πολίτες έχουν συγκεκριμένες απόψεις!!!! Αυτό δεν μπορούν οι Ευαγγελάτοι και οι άλλοι αστέρες των ΜΜΕ να το αντιληφθούν.
 
 
Συμφωνώ απόλυτα!! Αλλά ας τα δουν και οι επιστήμονες κάθε ειδικότητας που πιάνουν στασιδι στα κανάλια κάθε μέρα για λίγα λεπτα δημοσιότητας. Ο επιστήμονας πρέπει να κάνει τη δουλειά του όχι κάθε μέρα στα κανάλια να εκφράζει άποψη. Γίνεται σεισμός μαθαίνουμε τους σεισμολόγους, γίνεται ένα αποτρόπαιο έγκλημα κάθε λογής ψυχολόγος, σύμβουλος, ψυχίατρος, μέντιουμ καφετζού. Τώρα ζούμε στον διαγωνισμό τω λοιμωξιολοιγων. Χάνεται το μήνυμα. Πλέον κανένας δεν παρακολουθεί δεν έχει σημείο αναφοράς, κάνει του κεφαλιού και δεν πιάνουν τα μέτρα. Απ' ένα σημείο και έπειτα είναι θέμα πολιτικής και διαχείρισης της πληροφορίας και όχι επιστήμης. Τέλος οσο αφορά τη δημοσκόπηση αν δοκίμαζαν με αυτά τα δεδομένα και την ερμηνεία να τη δημοσιεύσουν σε επιστημονικό περιοδικό αμφιβάλλω αν θα γινόταν δεκτή 😄
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου