Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: προεκλογικά

Κάποτε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ μιλούσε για προγράμματα, για διαδικασίες,
στον αντίπολο των αστικών προσωποκεντρικών κομμάτων!!!!!
Σήμερα, εναντιώνονται στην πολιτική γραμμή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,
να συζητηθούν τα προγράμματα και
να επιτευχθεί η προγραμματική σύγκλιση και
μετά τα πρόσωπα.
Και βέβαια τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ efsyn.gr, avgi.gr, news247.gr, μέσα σε ολόκληρη συνέντευξη του Ανδρουλάκη, δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτε από αυτά!!!!!

 

Βρε νταλκά που έχουν στη ΝΔ και στο ΣΥΡΙΖΑ, για το ποιον θέλει πρωθυπουργό το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ!!!!! κι από κοντά τα κανάλια που μας έχουν ζαλίσει απόψε!!!!!
Είναι τόσο σίγουροι, πως κανένας τους δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνος του, που ζητάνε την ένταξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο μαντρί τους!!!!! άνευ όρων!!!!!
πωπωπω αυτοπεποίθηση!!!!!
Εν τω μεταξύ για το κατατεθειμένο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σαν το υποκείμενο της όποιας διακομματικής προγραμματικής συνεργασίας, ούτε λόγος να γίνεται!!!!!!

Και όπως επισήμανε ένας φίλος, τρίτη μέρα σήμερα πολιτικοί, κανάλια, ΣΎΡΙΖΑ και ΝΔ ασχολούνται με την συνέντευξη του επικεφαλής ενός κόμματος που είναι άγνωστο αν θα πάρει 8 ή 12%!!!!!!
Τι πάθανε και ασχολούνται με ένα τόσο ασήμαντο θέμα!!!!!!
ή μήπως πάτησε τον κάλο!!!!
Εμ βέβαια, πως να δεχθούν πως η απλή αναλογική επιβάλλει - προσδιορίζει συνεργασίες για να κυβερνηθεί η χώρα με πρωθυπουργό που θα έχει διασφαλίσει την συνταγματικά κατοχυρωμένη δεδηλωμένη!!!!!!
που δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ο αρχηγός κάποιου κόμματος!!!!!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου