Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Το ΠΑΣΟΚ, το Κέντρο και τα ΠΟΛΙΤΙΚΆ Πρόσωπα!

1 Ιουλίου 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Το ΠΑΣΟΚ, το Κέντρο και τα ΠΟΛΙΤΙΚΆ Πρόσωπα!
Η εκλογική του καθήλωση.
Είναι προφανές πως τα κόμματα δεν είναι απρόσωποι μηχανισμοί για τις εκλογές, αλλά θεσμικοί εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων, που συναποδέχονται ένα πολιτικό πλαίσιο, συμπληρωματικών ιδεών και πολιτικών.
Σε αυτή τη σχέση διαμεσολαβητές είναι τα στελέχη του κόμματος, βουλευτές, πολιτευτές, κοινωνικά και κομματικά στελέχη.
Στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να έχει αγνοηθεί αυτή η συνθήκη και η απαραίτητη ανανέωση να έχει εκληφθεί ως απομάκρυνση των ηλικιακά μεγαλύτερων, έστω και αν αυτοί είναι εκπρόσωποι συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων και πολιτικών αντιλήψεων, τις οποίες ευελπιστεί να εκπροσωπήσει το κόμμα και να το ψηφίσουν, χωρίς να συμπεριλαμβάνει στο δυναμικό του τους εκπροσώπους τους, που θεωρούνται βαρίδια(;;;;;;).
Προσήλθε λοιπόν στις εκλογές έχοντας αποδυναμωμένη την εκπροσώπηση μεγάλων κοινωνικών ομάδων και πολιτικών ρευμάτων, ιδιαίτερα του πολιτικού ΚΕΝΤΡΟΥ, που κυρίως βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Το αποτέλεσμα ήταν να μιλάμε πλέον σήμερα για δυισμό του ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ της επαρχίας και το ΠΑΣΟΚ των αστικών κέντρων.
Η διαπίστωση αυτή έγινε με τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου, όπου το αστικό ΠΑΣΟΚ κινήθηκε στο 6-8% παλεύοντας για την 4η θέση, ενώ το επαρχιακό ΠΑΣΟΚ κινήθηκε πάνω και πολύ πάνω από το εθνικό ποσοστό, καταλαμβάνοντας και την 2η θέση σε κάποιες περιφέρειες.
Ελα μου όμως που ο αστικός πληθυσμός είναι μεγαλύτερος από τον επαρχιακό!!!!!
Γίνεται πλέον προφανές, πως η ηγετική ομάδα δυσκολεύεται να αναλύσει τις κοινωνικές συνθήκες και αναγκαιότητες, που υπάρχουν προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να ξαναεκπροσωπήσει τα κοινωνικά στρώματα του κέντρου και της αστικής Ελλάδας, που το έχουν εγκαταλείψει μια και έχει επιλέξει το ίδιο να αποστερηθεί την ενεργό παρουσία σημαντικών στελεχών με μεγάλη πολιτική και διανοητική οντότητα, εκπροσώπων κοινωνικών και πολιτικών απόψεων, που έχουν την αναγνώριση της Ελληνικής κοινωνίας.
Σκοτώνουν βέβαια τα άλογα όταν γεράσουν, μόνο που αν τα σκοτώσεις πριν γεράσουν, χαμένος βγαίνεις εσύ, που αποστερείσαι "δυνάμεις" που δεν τις έχουν τα νεαρά άλογα!!!!!!!!!
 
 
Dimitris Mandylis
Να πιστέψουν ότι το νέο ΠΑΣΟΚ, έρχεται ως βασικός πόλος απέναντι στη ΝΔ, αρκεί να συνδεθούν οι δύο περίοδοι , μέσω του πολιτικού αποτυπώματος που άφησε το παλιό ΠΑΣΟΚ όταν μεσουρανούσε πολιτικά και κοινωνικά, και του νέου οράματος για την επόμενη μέρα με αφήγημα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο ,
συνδυάζοντας εμπειρία και ανανέωση με σύνεση και αποφασιστικότητα..
Καλό μήνα !

  • Απάντηση
  • Τροποποιήθηκε
Michalis Gavras
Dimitris Mandylis η σύνδεση παλιού και νέου γίνεται με τους εκπροσώπους!!!!! χωρίς αυτούς είναι σκορδαλιά χωρίς σκόρδο!!! καλημέρα!!!!

Fedon Zaragas
Τα άλογα δεν είναι κορόιδα. Όταν βλέπουν να σκοτώνουν τους συνομήλικους εκπροσώπους τους μπορεί να πάνε σε άλλο ράντσο..

Card Mavrilias Mavreas
Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Anthi Kollia
Και μόνο η νέα ηγετική ομάδα να είχε προεκλογικά σημαία της το ρηθέν υπό του ιδρυτή τους: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, σήμερα θα ήταν αξιωματική αντιπολίτευση.Οι αγγυλώσεις τους είναι τέτοιες που εκεί θα μείνουν, δηλαδή στο ποσοστό που πήραν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου