Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Πολιτικό ΚΕΝΤΡΟ

2 Ιουλίου 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Μάθαμε πλέον ποιες πολιτικές απόψεις εκφράζουν όσοι αυτοτοποθετούνται στο Πολιτικό ΚΕΝΤΡΟ, που έδωσαν και την νίκη στον Κ.Μητσοτάκη.
Αλήθεια σε ποιες κοινωνικές ομάδες ανήκουν όλοι αυτοί;;;;;;;;;;;;
Ποιος είναι ο ταξικός τους προσδιορισμός;;;;;;
Ποια η σχέση τους με την τεράστια Φοροδιαφυγή;;;;;;;;;;;;;;;;;
80δις€ το ΑΕΠ, 140δις€ η ετήσια κατανάλωση,
άρα 60δις€ κινούνται έξω από το επίσημο λογισμικό του κράτους.
Για το κράτος αυτό το ποσό, είναι ανύπαρκτο, κινείται σε μια παράλληλη οικονομία, που ούτε καταγράφεται, ούτε φορολογείται.
Οι ιδιοκτήτες τους όμως απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του κράτους, υγεία, εκπαίδευση, αστυνόμευση,, δικαιοσύνη, ένοπλες δυνάμεις, δρόμους, σχολεία, νοσοκομεία κλπ των οποίων οι δαπάνες για την ύπαρξή τους, καλύπτονται από την φορολόγηση των φανερών 80δις€ και προφανώς δεν επαρκούν για να έχουμε αξιοπρεπείς κρατικές υπηρεσίες.
Ποιες είναι όμως αυτές οι κοινωνικές ομάδες που συμμετέχουν στην Φοροδιαφυγή και ποια είναι η σχέση τους με το περιζήτητο και περιλάλητο Πολιτικό ΚΕΝΤΡΟ;;;;;;;
Μήπως το μεγαλύτερο ποσοστό τους ΕΙΝΑΙ το πολιτικό Κέντρο;;;;;;;;;;;
Μήπως αυτό εξηγεί το γιατί όλα τα κόμματα επαγγέλλονται την Φορολογική Μεταρρύθμιση, την διεύρυνση της φορολογικής βάσης, αλλά διαρκώς αυτή αναβάλλεται και στέλνεται στις καλένδες, περιμένοντας την "σύλληψή" της μηχανιστικά και νομοτελειακά (!!!!!!!) μέσα από την διεύρυνση των συναλλαγών με κάρτες!!!!!
Μήπως αυτό εξηγεί το γιατί λίγες μέρες πριν τις εκλογές, πήρε αναβολή η σύνδεση ταμειακών μηχανών με το TAXISNET;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
 
Loukas Markos
Θέτεις τον δάκτυλον επί τον τύπου των ήλων.
80 δις δηλούμενο εισόδημα , 140 δις δαπάνες

Michalis Gavras
Loukas Markos να πέσει η κουρτίνα Λουκά μου. Δεν γίνεται 13 χρόνια οικονομικής κρίσης και αυτήν να την πληρώνουν τα γνωστά υποζύγια και οι άλλοι να κερδοσκοπούν αδίστακτα και ατιμώρητα.
Να φανεί ποιο κόμμα τους καλύπτει, ποιο κόμμα τους χαϊδεύει, ποιο κόμμα τους προσεταιρίζεται ψηφοθηρικά!!!!! Καλημέρα!!
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου