Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΠΑΣΟΚ 2013-ΣΥΡΙΖΑ2019, ομοιότητες-συγκρίσεις


Αυτό που δεν κατάλαβε το 2013 το ΠΑΣΟΚ και τιμωρήθηκε από τον λαό, δηλ.
"Την ανάλγητη και βάναυση  παραβίαση των δυο τελευταίων κόκκινων γραμμών:
1. Τη μείωση 100€ των κατώτερων συντάξεων των 600€ με το 1ο Μνημόνιο και
2. Την αδυναμία ανεύρεσης επί τρείς μέρες των 320.000.000€ για να μην μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις την ίδια στιγμή που το λαθρεμπόριο πετρελαιοειδών από τα τρία  (3) διυλιστήρια και τις γνωστές 5 εταιρείες στοιχίζουν 2-3 δισεκατομμύρια  ευρώ τον χρόνο".
Αυτά τα δυο μέτρα
καταρράκωσαν στην κυριολεξία το τελευταίο στοιχείο που απέμενε για να χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ ως Κίνημα της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑΣ
        Με τον ίδιο τρόπο δεν κατάλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν μπορεί ατιμωρητί να καταστρέφεις έντιμους και συνεπείς φορολογούμενους πολίτες, που δεν κρύβουν τα εισοδήματά τους, να στοχοποιείς και να φτωχοποιείς τις οικογένειες της μεσαίας κοινωνικής τάξης, για να δημιουργείς τα ματωμένα υπερ-πλεονάσματα και από πάνω να επαίρεσαι πως αυτό αποτελεί μέτρο σοσιαλιστικής πολιτικής και αλληλεγγύης.
Ο προφανής εμπαιγμός, δεν άφησε ασυγκίνητους του Έλληνες πολίτες, που με την ψήφο τους ξαναφέρνουν την δεξιά στην κυβέρνηση και μάλιστα ως σωτήρα.
Είναι το τελευταίο, το ξαναζωντάνεμα της δεξιάς, που θα ευχόσουν να μείνει από την κυβερνητική πολιτική ενός κόμματος που του δόθηκε η ευκαιρία να είναι η δεύτερη φορά που η "αριστερά" διεκδικούσε την εξουσία!!!!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ του 2020, θα μετεξελιχθεί σε ένα καθώς πρέπει αστικό κόμμα του κέντρου (πολιτικά και οργανωτικά), αν θελήσει να παραμείνει στην διεκδίκηση του χώρου και της εξουσίας!!!! 
Καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου