Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ο προστατευτικός καπιταλισμός αλά Γκρέκα στις δόξες του και πάλι

22 Ιουνίου 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Ο προστατευτικός καπιταλισμός αλά Γκρέκα στις δόξες του και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στις 13 Ιουλίου (λίγες μέρες μετά τις εκλογές!!!!!!) αποφασίζεται η καθιέρωση μηχανισμού τιμαριθμικής αναπροσαρμογής των τιμολογίων τηλεφωνίας και ιντερνέτ, σχεδόν κατά 10%, καταργώντας έτσι στην πράξη και τον καπιταλισμό και τον ανταγωνισμό και τους νόμους της ελεύθερης αγοράς!!!!!!!
χαρείτε τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΕΕΤΤ, με την εισήγησή της, έκανε ένα ωραίο δώρο στους παρόχους.
Σε κάθε περίπτωση, οι καταναλωτές είναι αυτοί που θα πληρώσουν έναν ακόμη πληθωριστικό λογαριασμό σε δόξα του αλά Γκρέκα προστατευτικού καπιταλισμού
Υ.Γ. κύριοι της ποικιλώνυμης αντιπολίτευσης, τι σας έχει στραβώσει και δεν μιλάτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποιος θα προστατέψει τους καταναλωτές!!!!!!!!!!!!
Ψηφοφόροι της ΝΔ είσαστε και σεις καταναλωτές!!!!! θα πληρώνετε και σεις αυξημένους λογαριασμούς!!!!!!!!!
Αφήστε λοιπόν την ΝΔ να παίζει μπάλα χωρίς αντίπαλο!!!!!!!!
 
 

 

Ελενη Τριανταφυλλου
Πιστεύεις Μιχάλη ότι ένα άλλο αστικό κόμμα θα έκανε φιλολαϊκή πολιτικη;
Είναι αυτό που λέμε εμείς οι σοσιαλιστές-κομμουνιστές ότι κυβερνάει η σκληρή δικτατορία του κεφαλαίου, που κάνει ό,τι θέλει μέχρι να φουντώσει το κίνημα διεκδίκησης.
Μέχρι τώρα ποιός είναι δίπλα στο λαό, για συλλογικές συμβάσεις, για την ακρίβεια, για τις εξωσεις κλπ;

Michalis Gavras
Ελενη Τριανταφυλλου Και βέβαια υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές σε πολλά ζητήματα ανάμεσα στα κόμματα. Γιατί αυτό είναι ανάγκη.
Ο λαός και η χώρα έχει ανάγκη από διαφορετικές πολιτικές, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού καπιταλισμού.
Το ΚΚΕ έχει διαλέξει τον δρόμο του κόμματος διαμαρτυρίας και διεκδίκησης, που έχει πεπερασμένα όρια. Του αρκεί να ανεβάζει έστω και κατ' ελάχιστο τους ψήφους του στις εκλογές και να έχει την σχετική πλειοψηφία σε συλλογικά όργανα στα οποία, δυστυχώς συμμετέχει μια μειοψηφία.
Το μοντέλο διακυβέρνησης που επαγγέλλεται υπάρχει στο φαντασιακό και ως τέτοιο δεν επιλέγεται από την πλειοψηφία, που προτιμά την υπαρκτή πραγματικότητα, με τα στραβά της και τα ανάποδά της.
Αυτή είναι ακτινογραφικά η εικόνα που βλέπω

Ελενη Τριανταφυλλου
Michalis Gavras Η πολιτική είναι μία Μιχάλη και εκπορεύεται από την μαμά ΕΕ με οδηγίες για την όποια αστική κυβέρνηση, ίσως με ελαφρές μετατροπές, εάν εννοείς "διαφορετικές πολιτικές ". Αυτη είναι η πικρή αλήθεια. Όπως το ταμείο ανάκαμψης. Ψάξε στα κόμματα με τα οποία ασχολείσαι να βρεις πού θα μοιραστούν τα εκατομμύρια, που μαζεύτηκαν από τον ιδρώτα των εργαζομένων. Εάν δεν βρεις στοιχεία Ψάξε στο ΚΚΕ. Χθες πάλι το αποκάλυψαν, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του κόμματος στην TV.
Όσο για την ανατροπή είναι νομοτελεια να γίνει αλλά δεν γνωρίζουμε πότε.
Ο καπιταλισμός έχει σαπίσει, οι μεγάλες δυνάμεις είναι υπερχρεωμενες με τρις! η κάθε μια...πόσο θα καταπιεστει ο κόσμος άλλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου