Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Ζούμε στιγμές μοναδικές!!!

20 Δεκεμβρίου 2020 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
Ζούμε στιγμές μοναδικές!!!
Μια επανάσταση στην ιατρική εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας!!!!
Η τεχνολογία παραγωγής ανοσολογικής απόκρισης με mRNA δεν είναι καθόλου καινούρια.
Ηδη από την δεκαετία του 1980 διερευνώνται οι δυνατότητες που προσφέρει το mRNA, μέσω του οποίου ένα εμβόλιο ή ένα φάρμακο "διδάσκει” τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος να παράγουν τα ίδια ουσίες για την αποτροπή μιας νόσου.
Αυτή η τεχνολογία "δεν έχει να κάνει μόνο με την αντιμετώπιση του Covid-19", αλλά φέρνει επανάσταση σε ολόκληρο το πεδίο των προληπτικών εμβολίων".
Πριν από την έλευση της πανδημίας, αρκετές φαρμ.εταιρίες διερευνούσαν για θεραπείες και εμβόλια mRNA για ασθένειες όπως ο καρκίνος, η λύσσα, ο ιός Zika, ο κυτταρομεγαλοϊός, η γρίπη και άλλοι ιοί
Μια ακολουθία mRNA μπορεί να επιδιορθώσει μια κατεστραμμένη καρδιά παράγοντας μια πρωτεΐνη που διεγείρει την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων. Ένα άλλο μπορεί να κωδικοποιεί ένα ένζυμο που λείπει για να αντιστρέψει μια σπάνια γενετική ασθένεια.
Τώρα, οι νίκες του εμβολίου δημιούργησαν ένα «τσουνάμι» ενθουσιασμού γύρω από την ιδέα.
Ετσι έγινε με ΟΛΕΣ τις μεγάλες ανακαλύψεις:
επωάζονταν για πολλά χρόνια, ώσπου μια στιγμή μορφοποιήθηκε σαν ανακάλυψη!!!!!
Και μεις ζούμε στιγμές μια τεράστιας ανακάλυψης για την θεραπεία θανατηφόρων και αναπηρικών παθήσεων!!!!!
 

 

Πολύ σπουδαία αυτά που μας προσφέρεις! Έτσι είναι: οι ιδέες και οι ανακαλύψεις δείχνουν τα αποτελέσματά τους αργότερα. Γι'αυτό πρέπει να επενδύονται χρήματα στην έρευνα και τον πολιτισμό, ακόμη και αν δεν είναι ορατά τ αποτελέσματα άμεσα. Ένα παράδειγμα είναι η ανακάλυψη της Αμερικής και πώς μετέβαλε την Ευρώπη σταδιακά από τον 15ο αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου