Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

drive through Rapid test

4 Δεκεμβρίου 2020 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια
Δημόσια
Με μια παντελώς αντιεπιστημονική και απόλυτα λαϊκίστικη προσέγγιση, δήμοι και κόμματα, ακόμα και Σύλλογοι(!!!!!!), πλειοδοτούν στην διενέργεια drive through Rapid test για τον κορονοϊό.
Σήμερα, υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, όσο ποτέ άλλοτε, να διενεργούνται σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας, στοχευμένα Rapid test ανά πενθήμερο, σε σταθμισμένο δείγμα πολιτών, που να αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα, προκειμένου να αποκτήσει η Επιστημονική Επιτροπή και η κυβέρνηση, ακριβή εικόνα της διασποράς της νόσου σε κάθε περιφέρεια της χώρας.
Μόνο έτσι μπορεί να σχεδιαστεί η έξοδος από το άτακτο lockdown και να επιστρέψουμε σε μια απόλυτα ελεγχόμενη λειτουργία της κοινωνικής ζωής.
Είναι παντελώς διαφορετικό θέμα, η πραγματική δυνατότητα του κάθε πολίτη να πραγματοποιεί rapid test, όταν αισθανθεί την ανάγκη να νοιώσει σιγουριά, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του και τους γύρω του.
Και βέβαια θάπρεπε το test να συνταγογραφείται από τον ΕΟΠΥ, αλλά μέσα από τον ατομικό και οικογενειακό γιατρό, που όμως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!
Για άλλη μια φορά, αναδεικνύεται η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, αναδιοργάνωσης ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, της Α'βάθμιας περίθαλψης, σύμφωνα με τις ανάγκες της χώρας.
Αυτήν που ΟΛΑ τα κόμματα, με την συμπαιγνία συνδικάτων, που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝΤΑΣ σε βάρος της υγείας των Ελλήνων, την είχαν σαν παραπαίδι του Συστήματος Υγείας και χώρο άσκησης πελατειακής πολιτικής διορισμών!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου