Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

16 Απριλίου 2020

Μειώνονται οι διασωληνωμένοι και τα νέα κρούσματα.
(δεν ανακοινώθηκαν οι έξοδοι από ΜΕΘ).
Με στόχο τον μηδενισμό πλέον, που είναι ορατός για τα νέα κρούσματα, αργότερα οι διασωληνωμένοι, άρα και οι πιθανοί θάνατοι.
Η Εβδομάδα των Παθών βαίνει προς την κορύφωση, αλλά και η Ανάσταση πλησιάζει!!!!
Υ.Γ. Ανακοινώθηκαν και 33 έξοδοι από την ΜΕΘ και άλλαξα το διάγραμμα!!!!



  • Kyriakos Gavras Eγω απορώ τι παίζεται Μιχάλη μου και οι ιαθεντες παραμένουν εδώ και πολλές μερες κολημενοι στους 269......Και έτσι δεν αντιστρέφεται η καμπύλη σε σχέση με τα νέα κρούσματα που είναι ελάχιστα πλέον.....
    • Michalis Gavras δεν ανακοινώνονται αριθμοί Κυριάκο γι αυτό δεν την βάζω πλέον
      1
  • Kyriakos Gavras Michalis Gavras Μα αυτό λέω ότι δεν ανακοινώνουν αριθμους που να δείχνουν πόσοι συνολικά αποθεραπευτηκαν ημερισιος σε σχέση με τα νέα κρουσματα που είναι το κλειδί της εξελιξης της νόσου....
  • Michalis Gavras Kyriakos Gavras η μείωση αυτών που χρειάζεται να διασωληνωθούν και τα νέα κρούσματα είναι τα πιο σημαντικά από τα μεγέθη που καθορίζουν την πορεία της νόσου επιδημιολογικά.
    2
  • Kyriakos Gavras Michalis Gavras Όταν δεν έχεις και επάρκεια εντατικών η προσοχή στρέφεται εκεί....Σημασία έχει ότι τα πράγματα εξελίσσονται προς το θετικό...θα ξαναπτωχευσουμε που θα πτωχευσουμε τουλάχιστον να μην υπάρχουν μεγάλες απόλειες!!Καλή Ανάσταση σου ευχομε Μιχάλη πάντα με υγεία και αισιοδοξία!!Εις το επανιδείν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου