Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

24 Απριλίου 2020

    Δεν έχω να κάνω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για την εξέλιξη της νόσου. Τα πράγματα έχουν πάρει την πορεία τους. Θα ζήσουμε με τον κορονοϊό και τις εστιακές εξάρσεις.
    Η Κοινωνική Αποστασιοποίηση θα χαρακτηρίζει από εδώ και μπρος τις ανθρώπινες σχέσεις.
     
    Stalo Christo Ευχαριστούμε Μιχάλη δύσκολο να το αποδεχτούμε αλλά αυτή είναι η επόμενη μέρα μας!

  • σιση φραγκουλη Αυτο που τρεχουμε απεναντι οταν βλεπουμε αλλον ανθρωπο με λυπει ολιγον τι...
    Zoi Georgaris Ευχαριστουμε πολυ Μιχαλη!!!Θα πρεπει τελικα να αποδεχθουμε την νεα κατασταση...και να βοηθησουμε να βελτιωθει!!!
    1


  • Joanna Skiada Στενάχωρα τα νέα δεδομένα αλλά αυτή είναι η κατάσταση δυστυχώς.
    Δύναμη, υπομονή κ καλή προσαρμογή!
    2

  • Γεωργιος Χατζηγιαννακος Χριστός Ανέστη. Γιατρέ το ''από εδώ και μπρος'' που γράφετε,μου έφερε στο μυαλό την λέξη προσαρμογή και την ικανότητα του ανθρώπου σ' αυτήν.
    Προσαρμογή
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Μετάβαση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση
    Για άλλες χρήσεις, δείτε: προσαρμογή (αποσαφήνιση).
    Στη βιολογία, προσαρμογή είναι μια ιδιότητα ενός οργανισμού, δομή, ένα φυσιολογικό γνώρισμα, μια συμπεριφορά ή οποιαδήποτε άλλο χαρακτηριστικό της οποίας η κατοχή ευνοεί το άτομο στον αγώνα για επιβίωση. Δεν είναι μια τέλεολογική διαδικασία.Στη φυσιολογία, ειδικότερα, ο όρος αποδίδει την αλλαγή στο βαθμό ευαισθησίας ενός αισθητηρίου οργάνου, προκειμένου να ανταποκριθεί σε μη κανονικές συνθήκες[1]. Ως προσαρμογή εννοείται επίσης οποιοδήποτε συμπεριφορικό, ανατομικό ή φυσιολογικό χαρακτηριστικό που ευνοεί τις δυνατότητες επιβίωσης και αναπαραγωγής του οργανισμού[2]. Είναι αποτέλεσμα της φυσικής επιλογής.

  • Γιώργος Χερουβής Μιχάλη τα 27 νέα είναι κοινωνικά διάχυτα ή εστιασμένα?

    • Michalis Gavras δεν βρήκα αναλυτική αναφορά Γιώργο!!!

  • Αλεξάνδρα Κιμουλάκη "Η Κοινωνική Αποστασιοποίηση θα χαρακτηρίζει από εδώ και μπρος τις ανθρώπινες σχέσεις". Ωχ ! 😔
    2


  • Stelios Maheras Αυτή την αποστασίο ποίηση δεν ξέρω πως θα την αντέξω αλλά πρέπει να βοηθήσεις φίλε Μιχάλη για όλους Είναι ένας καινούργιος ρόλος σου Το κατέχεις το ζήτημα Ο Θεός θα σε ανταμείψει Είσαι καλός ανθρωπος
    2


  • Νίκος Φαλκώνης Έχεις ακούσει ένα καθηγητή Παθολογίας και Φαρμακευτικής στην Αμερική που μίλησε για ένα συμπλήρωμα διατροφής πού περιέχει λουτεολινβ και ουσίες από πυρηνελαιο που μπλοκάρουν τούς υποδοχείς που προσκολλάται ο ιός χρησιμοποιείται προληπτικά. Υπάρχει στην Ελλάδα από την φυτοιασις και την Γκαλενικα .Μίλησε στο Κρήτη tv
    1
    Michalis Gavras Νίκο μου ο τρόπος με τον οποίο κάτι τεκμηριώνεται πως κάνει κάτι είναι ΜΟΝΟ ο επιστημονικός των 4 βημάτων: παρατήρηση-θεώρημα-πείραμα- απόδειξη(επαλήθευση).
    Μόνο τα 2 πρώτα βήματα δεν αποτελούν επιστημονική γνώση αλλά εμπειρική!!!!!
    1


  • Χριστινα Μαρκακη Σήμερα μετά από πολύ καιρό βρέθηκα στην κεντρική λαϊκή αγορά της Καλαμάτας . (Ξέρεις εσύ Μιχάλη ) Εννοείται με τις σχετικές προφυλαξεις. Μάσκα , αντισηπτικό , γάντια . Αυτό που είδα με απογοήτευσε και μου δημιούργησε τεράστιο φόβο . Ο ένας επάνω στον άλλο χωρίς καμία προφύλαξη το 90% χωρίς μάσκες . Έφυγα άρον άρον . Τίποτα δεν με πείθει ότι η υπευθυνότητα σε σχέση με την δημόσια υγεία θα πρυτανευσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου