Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Εν όψει του 2ου Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ
Καλοί μου φίλοι αντιδράστε!!!!!!
Απευθύνομαι στους φίλους ιδεολόγους, κομματικά ενεργείς φίλους-μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (παλιούς και νέους), σε όσους από τους, δεν έχουν στο μυαλό και στην στόχευσή τους να ανέλθουν στο άρμα της κυβερνητικής εξουσίας και να απολαύσουν τα "αγαθά" της συμμετοχής τους στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Καλοί μου φίλοι ιδεολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΠΑΣΟΚοι αλλά και οι άλλοι της "άλλης αριστεράς", που βάζετε ακόμα πλάτη με την δική σας αξιοπιστία και αξιοπρέπεια και δίνετε κι άλλο χρόνο σ' αυτή την εξόφθαλμα τυχοδιωκτική πολιτική και την εξουσιολαγνεία της παρέας του κ.Τσίπρα.
Αντιδράστε!!!!!!
Νομίζετε, πως με τις "αριστερές " διακηρύξεις που θα πάρουν και θα δώσουν στο Συνέδριό σας, θα ξορκίσετε την πραγματικότητα της πιο χυδαίας, της πιο ανερμάτιστης και ασυνάρτητης δεξιάς πολιτικής, που υλοποιήθηκε και μάλιστα με όραμα την αριστερή αναγέννηση της Ελλάδας από την "πρώτη φορά αριστερά"!!!!!!!!
Υπάρχουν ζωντανές ακόμα οι εμπειρίες σε όλους σας και όλους μας, από τις ακόμα πιο αριστερές συνεδριακές διακηρύξεις του ΠΑΣΟΚ και την διάσταση-απόστασή τους από την εφαρμοζόμενη κάθε φορά κυβερνητική πολιτική. 
Τότε λέγαμε πως το κόμμα ζητάει το επιθυμητό και η κυβέρνηση κάνει το εφικτό.
Σήμερα το κόμμα έχει το "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης" και η κυβέρνηση κάνει με πόνο ψυχής αυτά που ζητούν οι κακοί δανειστές!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η προσδοκία-υπόσχεση, που παρέχεται αφειδώς και ανέξοδα από την κυβερνητική και κομματική ηγεσία, που είναι η ίδια, όχι πως θα άλλαζε αν ήταν διαφορετική, είναι πως μετά που θα φύγουν οι "δανειστές" θα έρθει η ώρα της αριστερής πολιτικής, της ώρας που θα τρώμε το πιλάφι και το μέλι με την κουτάλα, που όλοι θάναι πλούσιοι και ίσοι!!!! όλοι θα μοιραστούμε την ανάπτυξη του τόπου και την αύξηση του ΑΕΠ!!!!!
Με πολιτικούς, που ξημεροβραδιάζανε και έγιναν πασίγνωστοι στα κανάλια της νέας Αυριανής (Κόντρα Channel), που έχοντας επαγγελματικά "αξιοποιήσει" το σαθρό προ κρίσης οικονομικό καθεστώς(!!!!!!!!!!!), σήμερα ανερυθρίαστα μπορούν να ισχυρίζονται πως είναι κομμουνιστές, μια και με τους νόμους τους μπορούν να τα παίρνουν από τους κατ' αυτούς πλούσιους, πλην όμως νομοταγείς πολίτες και να τους φτωχοποιούν, εφαρμόζοντας μια "σοσιαλιστική" πολιτική εξίσωσης προς τα κάτω!!!!
Σε όλους αυτούς τους πολιτικούς τυχοδιώκτες, που έχοντας εξασφαλίσει το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον, εσείς συνεχίζετε να τους δίνετε κι άλλο περιθώριο να κοροϊδεύουν εσάς και την κοινωνία ολόκληρη.
Αντιδράστε!!!!!!

Υ.Γ. Οι παραπάνω διαπιστώσεις και προτροπές γίνονται με την εμπειρία ενός ενεργού πολίτη, που συμμετείχε για πολλά χρόνια σε πρωτοβάθμιες-δευτεροβάθμιες κομματικές διαδικασίες (πάντα εκλεγόμενος και ουδέποτε συμμετέχων στους μηχανισμούς της κομματικής εξουσίας κλπ) και γνωρίζει από πρώτο χέρι την συμπεριφορά αυτών των εραστών-τεράτων της εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου