Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

"Αντικειμενική δημοσιογραφία" το 2017!!!!



Για να απολαύσετε "αντικειμενική δημοσιογραφία" διαβάστε την αυτούσια συνέντευξη του Γερουν Νταισελμπλουμ στην Καθημερινή
και μετά διαβάστε την παρουσίασή της από την "αριστερή" Αυγή  
και το έγκυρο TVXs του Κούλογλου!!!!!!!!

Η Αυγή συγκράτησε και προβάλει το:
«κοινός μας στόχος είναι η ελληνική οικονομία να σταθεί και πάλι στα πόδια της, τα δημοσιονομικά της χώρας να σταθεροποιηθούν, η εμπιστοσύνης να συνεχίσει να βελτιώνεται και η πρόσβαση στις αγορές να γίνει απρόσκοπτη»
Ώστε έχουν κοινό στόχο η Κυβέρνηση και οι δανειστές!!!!
Και μεις που ακούμε από τον πρωθυπουργό πως οι κακοί δανειστές μας επιβάλλουν πράγματα που δεν θέλουμε και μας κάνουν κακό!!!!!!!

Ενώ το έγκυρο TVXs έχει τίτλο "Όταν ο Γερούν ακύρωσε τον Μητσοτάκη"
και στο κείμενο παρουσιάζεται μια καταπληκτική επιστημονική ανάλυση με την μέθοδο του "υπάρχει ό,τι βλέπω και βλέπω ό,τι θέλω" !!!!!!!!! 
http://tvxs.gr/news/ellada/otan-o-geroyn-akyrose-ton-mitsotaki

Και για να επιβεβαιώσει την αντικειμενικότητά της το συμπλήρωσε με το ακόλουθο κείμενο:
"Ο Ντάισελμπλουμ δηλώνει θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα"
http://tvxs.gr/news/eyropi-eop/o-ntaiselmploym-dilonei-thaymastis-toy-aleksi-tsipra?utm_source=FacebookE&utm_campaign=userBaseE&utm_medium=240348

Στο πλήρες κείμενο της συνέντευξης στην Καθημερινή, 
ανάμεσα στα άλλα,  υπάρχουν βέβαια και τα παρακάτω (δικές μου επιλογές), που θεωρήθηκαν παράπλευρες ειδήσεις ανάξιες να μνημονευτούν:


"....το λάθος το 2014 ήταν ότι λόγω των πρόωρων εκλογών το δεύτερο πρόγραμμα δεν ολοκληρώθηκε. Τότε υπήρχε μια σαφής διασύνδεση ανάμεσα στην ολοκλήρωση του προγράμματος και της μείωσης του χρέους. Στο τέλος του 2014 η Ελλάδα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Υπήρχε ανάκαμψη, η ανεργία μειωνόταν, η εμπιστοσύνη επέστρεφε...."
".... Η στενή συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους σας και η αποφυγή συγκρούσεων, σαν και αυτές που είχαμε στις αρχές του 2015, μια επαγγελματική καθαρή συνεργασία σαν και αυτή που έχουμε τώρα,...
"... Πρέπει όμως να επιβραβεύσω την ελληνική κυβέρνηση για τη δουλειά που έχει κάνει...."
"... – Αν χρειαζόταν να επαναλάβετε το ελληνικό πρόγραμμα, θα αφήνατε το ΔΝΤ εκτός αυτή τη φορά;
– Οχι. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η Ε.Ε. διέθετε αρχικά ελάχιστη εμπειρία στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή τέτοιων προγραμμάτων, ενώ το ΔΝΤ είχε εφαρμόσει ανάλογα προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Για τον λόγο αυτό, πολλές χώρες ζήτησαν επίμονα τη συμμετοχή του ΔΝΤ...."
"... Οσα έγιναν το 2014, με την προσωρινή εγκατάλειψη του προγράμματος και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, δεν πρέπει να επαναληφθούν...."
"..... – Θαυμάζω τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απέδειξε ότι είναι ένας επιτυχημένος πολιτικός, ικανός να καθοδηγήσει τη χώρα του στον δρόμο της σταθερότητας. Αυτό είναι κρίσιμο. Δεν χρειάζεται να συμφωνώ με κάθε του πολιτική πρωτοβουλία και άποψη. Η επαναφορά μιας χώρας στη σταθερότητα, όμως, είναι κρίσιμη. Ο Τσίπρας ήρθη στο ύψος των περιστάσεων, ως ώφειλε....."

Σχόλιο: αυτός ο έπαινος από τον εκπρόσωπο της σκληρής, ανάλγητης, νεοφιλελεύθερης Ευρωπαϊκής νομενκλατούρας είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου