Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

το πρόβλημα στο ΕΣΥ είναι η κάλυψη την ΕΦΗΜΕΡΊΑΣ

Και ενώ το σημαντικότερο πρόβλημα στο ΕΣΥ είναι η κάλυψη την ΕΦΗΜΕΡΊΑΣ με γιατρούς, κυρίως ειδικευόμενους, δηλ η αντιμετώπιση των εκτάκτων και τραυματικών περιστατικών,
οι πάντες συζητάνε το νομοσχέδιο Γκάγκα, που δίνει δικαίωμα στους ιδιώτες να χειρουργούν στο ΕΣΥ και τους ΕΣΥτες να χειρουργούν εκτός του νοσοκομείου.
(Εδώ κλαίνε και γελάνε πικρά!!!!!)
Οι δε παντογνώστες δημοσιογράφοι, κάνουν ρεπορτάζ διαβάζοντας το νομοσχέδιο, αντί να πάνε σε μια εφημερία να δούνε με τα ματάκια τους το χάλι!!!! και να συζητήσουνε εκεί στον τόπο, που σώζονται οι ζωές των ανθρώπων κάθε μέρα, χάρις στην αυτοθυσία των εξουθενωμένων εφημερευόντων.
Τέτοιοι είμαστε, τέτοια μας αξίζουν!!!!!!!
Υ.Γ. για να γνωρίζετε, ΚΑΝΕΝΑ ιδιωτικό νοσοκομείο, δεν έχει τα κότσια να στήσει Τμήμα γενικής ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ. Μόνο το ΕΣΥ!!!!!!

 

4 Δεκεμβρίου 2022 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Για όσους έχουν κάποια επαφή με τον χώρο, είναι σαφές πως το πραγματικό-κύριο πρόβλημα,
δεν είναι αν οι ΕΣΥτες (κυρίως χειρουργοί) πηγαίνουν και σε ιδιωτικές κλινικές
ούτε αν Ιδιώτες μπαίνουν στο ΕΣΥ για κάποιες ώρες ή κάποια χειρουργεία.
Το πραγματικό-κύριο πρόβλημα, είναι Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΕΣΥ να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και τις εφημερίες!!!!!
Και γι αυτό το πρόβλημα ΚΑΝΕΝΑΣ (συμπολίτευση-αντιπολίτευση) δεν έχει καταθέσει πρόταση που να στέκεται σε στοιχειώδη διάλογο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κανένας δεν έχει καταθέσει σοβαρή πρόταση αντιμετώπισης της βιωσιμότητας του ΕΣΥ!!!!!!!!
Προτιμούν να διαπληκτίζονται για τα δευτερεύοντα, αντί για τα πρωτεύοντα.
Αυτό ερμηνεύει το γιατί η διείσδυση των έντονων καταστροφολογικών διαπιστώσεων της αντιπολίτευσης στο target group των ψηφοφόρων, είναι τζίφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου