Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Γρηγόρης Γεροτζιάφας και εμβόλια

 

Αν πραγματικά επιθυμείς την Προοδευτική δια κυβέρνηση, δεν μπορείς να χαϊδεύεις καθημερινά τα αυτιά των μπαχαλάκηδων, να αρνείσαι την αξιοκρατία και να πριμοδοτείς την μικρομεσαία φοροδιαφυγή-φοροκλοπή.
Δεν πρόκειται να σε σώσει πολιτικά, ούτε ο πατενταρισμένος αριστερός, αλλά πάνω απ' όλα επιστήμονας Γρηγόρης Γεροτζιάφας, που με τις θέσεις του για το εμβόλιο και την πανδημία είχε σαγηνεύσει το εκσυγχρονιστικό ακροατήριο!!!!
Ας δούμε τι έλεγε:
«Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, ας μην εμβολιαστεί, αλλά δεν μπορεί να συμμετέχει στην κοινωνία.
Οι κανόνες είναι απλοί. Μπορεί να πάει στο βουνό και να μείνει μόνος του. Κανένας δεν θα του εφαρμόσει με το ζόρι μια ένεση», συμπλήρωσε ο κ. Γεροτζιάφας. 13/12/2021, ieidiseis.gr
"Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους ενήλικες πολίτες ανεξάρτητα εισοδήματος, τάξης, τόπου κατοικίας.
Εφαρμογή «ποινών » που να διαπνέονται από τις αρχές της ισονομίας και να στηρίζονται στο βασικό εργαλείο που αποδεδειγμένα έχει δουλέψει στις χώρες με επιτυχημένα εμβολιαστικά προγράμματα: δηλαδή το πιστοποιητικό εμβολιασμου.
Μια απλή ιδέα είναι να μην μπορούν οι ανεμβολίαστοι να έχουν πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, δημόσιες υπηρεσίες, φορολογική ενημερότητα κλπ." Γρ.Γεροτζιάφας, 1.12.2021, ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου