Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ο Κασσελάκης είναι το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα

Η παρουσία του Ν.Παππά (του alter ego του Τσίπρα) δίπλα στον Κασσελάκη, αποδεικνύει περίτρανα, πως ο Κασσελάκης είναι το άλλο πρόσωπο του Τσίπρα, το δημιούργημά του, αυτό που ήθελε αλλά δεν μπορούσε να γίνει ο ίδιος.
Ο Τσίπρας δεν θα μπορούσε σε καμιά περίπτωση, να χαρίσει σε καμιά Αχτσιόγλου, Τσακαλώτο τον προσωπικό του μηχανισμό στο κόμμα και την κοινωνία.
Καλημέρα σας!!!!!!
 
    Elen Nikol
    Μάλλον έτσι είναι τα πράγματα, αυτό είναι πολύ θετικό για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ κ του κ. Κασελακη, που χρειάζεται στήριξη στη νέα πορεία του κ θα την έχει από τον πλέον κατάλληλο. Πιθανολογώ ο τσιπρας να παίξει έναν πιο εμφανή ρόλο από δω κ πέρα, που καλώς έπραξε κ δεν ήταν στο προσκήνιο στις διαδικασίες αυτές.

    Michalis Gavras
    Elen Nikol αν αγνοήσουμε την "επιθετική εξαγορά" ενός κόμματος σαν μεθόδευση,
    την εμφανή στήριξη από την Αμερικάνικη πρεσβεία και
    το πραγματικά άγνωστο (δεν υπάρχουν γραπτές αναφορές-καταγραφές στις μηχανές αναζήτησης) του πολιτικού (;;;;) παρελθόντος του Κασσελάκη,
    Είναι πολύ καλό που ξεκαθαρίσαν τα πράγματα.
    1. Αριστερή διακυβέρνηση, όπως την επαγγελλόταν ο ΣΥΡΙΖΑ,ακυρώνεται άπαξ δια παντός. Ας υπάρχει ένα κόμμα της αριστεράς του 3-6%, το χρειάζεται το πολιτικό μας σύστημα.
    2. Υπάρχει ανάγκη για μια αριστερόστροφη πρόταση διακυβέρνησης με πραγματιστική προσέγγιση στα σημερινά προβλήματα και αντίλογο στην νεοφιλελεύθερη αλά Γκρέκα πολιτική του Κ.Μητσοτάκη.

    Elen Nikol
    Δεν ξέρω τι εννοείς επιθετική εξαγορά αλλά σαν μέθοδος εμφάνισης φαίνεται να είναι αναμενόμενη από δω κ πέρα η επικοινωνία μέσω ΜΜΕ κ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι η νέα εποχή. Δεν πρέπει να παραβλέψεις όμως ότι δε λειτούργησαν κυρίως αυτά αλλά η κάθοδος κ η συγχρώτιση δια ζώσης με τον κόσμο, πράγμα εκ των ων ουκ άνευ για αριστερούς, που δε γινόταν μέχρι τώρα
     
    Michalis Gavras
    Elen Nikol "επιθετική εξαγορά" έτσι ονομάστηκε η κάθοδος του Κασσελάκη και η απόκτηση του αρχηγικού πόστου. Η δε εμφάνισή του είναι πιο σύμπλοκο ζήτημα από την δια της με τα ΜΜΕ και τα κοιν. δίκτυα παρουσίασής του.
    Επίσης η αποδοχή του και η νίκη του και αυτή είναι πιο σύμπλοκο ζήτημα από τον απλό αλλά σημαντικό συγχρωτισμό του με τον κόσμο.
     
    Anthi Kollia
    Οι παμπόνηρες αλεπούδες της υποτιθέμενης αριστεράς πολιτικής (αρχηγός, υπαρχηγός και μουστακαλής) βρήκαν ένα χαρισματικό επικοινωνιακά παιδί και το έρριξαν στην αρρένα για τα δικά τους εξουσιομανή σχέδια, που θα δείξει τι θα τους προκύψει. Προσωπικά λυπάμαι τον Κασελάκη, φοβάμαι ότι δεν ξέρει που έχει μπλέξει. Όσο για το λαό τι να πώ, από το κάλεσμα του Ανδρέα στη Μιμή στο αεροπλάνο με την περιβόητη κίνηση του χεριού του, μέχρι την έκληση του νέου συριζαίου αρχηγού " έλα Τάιλερ" είναι σχετικά λίγα χρόνια δρόμος...
     
    Ιωάννα Κουτσουρά
    Η πλήρης Τραμποποίηση, στην πολιτική κατάσταση της χώρας, μέσα από το πρόσωπο ενός ατόμου άσχετου με την Ελληνική πραγματικότητα.
    Ποιός τον προώθησε;; σε ποιά παρασκηνιακή συμφωνία;; Που θα μας οδηγήσει;; Χάνεται η κεντροαριστερά και έχουν ευθύνη, εκείνοι που ώθησαν εδώ τον κάθε Στέφανο..
    Απαγοήτευση και ξεπεσμός
     
    Michalis Gavras
    Ιωάννα Κουτσουρά η αδυναμία της ποικιλώνυμης αριστεράς στην Ελλάδα, να προσφέρει κυβερνητική λύση, οδήγησε στην περίπτωση Κασσελάκη.
    Δικιά τους ευθύνη είνα, να ρίξουν τους τοίχους που τους χωρίζουν και να παρουσιάσουν στον λαό ένα αξιόπιστο κυβερνητικό πρόγραμμα.
    Με λογικές "εμείς και όλοι οι άλλοι μαζί" περισώνουν μεν την κομματική τους αυτοτέλεια και καθαρότητα, παραμένουν δε παρακολουθήματα στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου