Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Πρόσκληση – πρόκληση στις Δημοτικές Παρατάξεις



Πρόσκληση – πρόκληση στις Δημοτικές Παρατάξεις*

«Η αποκάλυψη των ένοχων σχέσεων Μπαλτάκου – Χρυσής Αυγής δοκιμάζει τις αντοχές των θεσμών, του πολιτικού συστήματος και της ίδιας της κοινωνίας.(Αγγ.Σπανού. FreeSunday 5.4.2014)
Με τις εκλογές στην Αγία Παρασκευή να κρίνονται καθοριστικά την 2η Κυριακή με μια διαφορά 500 ψήφων, μπαίνει επιτακτικά το ερώτημα:
Που θα πάνε οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής;
Ποια Παράταξη θα τους αγκαλιάσει;
Πόσο αντέχει το τοπικό πολιτικό σύστημα στην πιθανότητα να τους έχουμε επίσημα ή ανεπίσημα συγκεκαυμένους-καμουφλαρισμένους μέσα σε άλλη Παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο;
Εκτιμώ πως σήμερα, εδώ στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου, οφείλουν όλοι οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων να καταθέσουν την απόφασή τους να απομονώσουν την Χρυσή Αυγή και να αρνηθούν τους καμουφλαρισμένους υποψήφιους Δημ.Συμβούλους της Χρυσής Αυγής από τα ψηφοδέλτιά τους.
Αν μπορούν να καταθέσουν ξεχωριστό ψηφοδέλτιο ας το κάνουν.
Να μην αγκαλιαστούν όμως από καμιά άλλη Παράταξη.
Καλώ και πάλι τους επικεφαλής να τοποθετηθούν με απλά και καθαρά λόγια. Ακόμα όμως και η σιωπή είναι και αυτή μια απάντηση, που θα αποτιμηθεί αναλόγως.
Ας μην υπάρχει καμιά αμφιβολία πως αυτό το θέμα θα επηρεάσει την απόφαση των δημοτών στην επιλογή τους και την 1η Κυριακή αλλά και την 2η των εκλογών.

*Δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο 10.4.2014

Μιχάλης Γαβράς
Δημοτικός Σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου