Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Ενας απίθανος τύπος!!!!!

Αυτός ο απίθανος τύπος, που έχει πιάσει στασίδι (έμμισθο;;;;) στις εκπομπές του Αυτιά, εργατολόγος και πρώην Γ.Γ.Κοινωνικής Ασφάλισης, δεν είναι ο ίδιος ο τύπος, που το 2001 επί Γιαννίτση διαβεβαίωνε μαζί με τον Ρομπόλη,  την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και τους Έλληνες εργαζόμενους, πως το ασφαλιστικό σύστημα είναι ασφαλές μέχρι το 2025. 
  • Και δώστου 2.000.000 στην διαδήλωση - απεργία που κάλεσαν οι ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ, 
  • και να τα αφράτα επικουρικά με τις πλασματικές αναλογιστικές μελέτες 
  • και να τα απίθανα εφάπαξ με τους εξωπραγματικούς υπολογισμούς του!!!!!
Τώρα τα Ταμεία είναι άδεια, οι παλιοί εργαζόμενοι απόλαυσαν τις παροχές με δανεικά, ενώ οι σημερινοί και αυριανοί συνταξιούχοι....!!!!!!!!

Για δες μνήμη χρυσόψαρου που διαθέτει ο κύριος και οι προστάτες του!!!!!!

Γιώργος Ρωμανιάς - Βιογραφικό (http://www.eklogika.gr/page/gov/viografika-grammateon_2015)
Ο Γιώργος Ρωμανιάς, με σπουδές στις οικονομικές και νομικές επιστήμες και με πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο, ειδικεύεται στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης επί 40 και πλέον χρόνια.
Έχει διατελέσει Διευθυντής ή Πρόεδρος Δ.Σ. σε μεγάλα ελληνικά ασφαλιστικά Ταμεία. Έχει συμμετάσχει, ενεργώς, σε 80 περίπου διεθνείς διασκέψεις και συνέδρια για την κοινωνική ασφάλιση που έχουν οργανώσει, κατά καιρούς, σε διάφορες χώρες, η Διεθνής Ένωση Κοινωνικής Ασφάλισης (ISSA), η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ΟΟΣΑ και άλλοι Διεθνείς Φορείς και Οργανισμοί.
Έχει συμμετάσχει, επίσης, με ομιλίες και παρεμβάσεις του, σε πολύ μεγάλο αριθμό συναφών ημερίδων και συνεδρίων, σε όλες σχεδόν τις ελληνικές πόλεις. Τα άρθρα και οι συνεντεύξεις του σε έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεπερνούν τις 150, ενώ οι μελέτες και οι έρευνές του καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα των ζητημάτων της κοινωνικής ασφάλισης.
Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε επιστημονικός Σύμβουλος του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ενώ, παραλλήλως, πρόσφερε συναφείς υπηρεσίες του και στην ΠΑΣΕΓΕΣ.


Υ.Γ. Συνήθως αποφεύγω να ασχολούμαι και να σχολιάζω πρόσωπα, αλλά στην περίπτωσή του το θράσος, που ενισχύθηκε αφάνταστα από το αγκάλιασμα που του έκαναν οι "αριστεροί", έχει ξεπεράσει τα όρια!!!!
Οχι και τιμητής των πάντων ο "κύριος"!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου