Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2015

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε!!!! Σκέψεις θλίψης και απογοήτευσης!!!

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε!!!! Σκέψεις θλίψης και απογοήτευσης!!! Στο ξεψύχισμα ενός ακόμα έτους λιτότητας και κρίσης, χωρίς φως στον ορίζοντα!!!!
ΠΑΡΙΣΙ:
  • Τα ΜΜΜ (Μετρο κλπ) από τις 6.00μμ σήμερα μέχρι 10.00πμ αύριο πρωί λειτουργούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και μεταφέρουν τον κόσμο ΔΩΡΕΑΝ!!!!
 ΑΘΗΝΑ:
  • οι συρμοί του μετρό θα αποσύρονται από τις 22.40 έτσι ώστε τα δρομολόγια να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 23.30 το βράδυ.
  • Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 22.00 προκειμένου τα δρομολόγια να έχουν ολοκληρωθεί στις 23.00.
  • Οι αμαξοστοιχίες του ΗΣΑΠ θα αποσύρονται σταδιακά από τις 22.20.
ΤΙ ΕΥΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;; 
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;;;;;
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;;;;;

Μόλις χθες οι φύλακες της Ακρόπολης, έκαναν παραχώρηση στους επισκέπτες που βρίσκονται στην Αθήνα από τα πέρατα του πλανήτη, κάνοντας ίσως το μοναδικό τους ταξίδι στην Αθήνα, ταξίδι της ζωής στην κοιτίδα του σύγχρονου πολιτισμού, και αποφάσισαν την προσωρινή αναστολή της αποχής κατά τα Σαββατοκύριακα και τις Αργίες.
Σημ. Τα μύρια δίκια νάχουν οι φύλακες, τα όσα άδικα το υπουργείο, η Ακρόπολη δεν μας ανήκει, δεν μπορεί να γίνεται όμηρος οποιασδήποτε διένεξης, όσο και δίκαιης κι αν είναι. Η Ακρόπολη είναι Μνημείο Παγόσμιας Κληρονομιάς, ανήκει σ' όλο τον κόσμο, εμείς την διαχειριζόμαστε και μάλιστα άσχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου