Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό-Μακεδονικό


Επειδή η προηγούμενη ανάρτηση*** ήταν συμπερασματική και φάνταξε ατεκμηρίωτη, ας τα δούμε τότε αναλυτικά, μια και υπάρχει προϋπηρεσία στο παρελθόν:
Σε ένα συλλαλητήριο που είναι γνωστό πως θα κατέβουν οικογένειες με τα παιδιά τους και ηλικιωμένοι, στην πλειοψηφία τους "άμαθοι" από τέτοια πράγματα:
1. επέτρεψαν να γίνει αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών και κουκουλοφόρων στα Προπύλαια χωρίς να εμποδιστεί η πρόσβαση στο Σύνταγμα.
Το επιτόπιο ρεπορτάζ έγραψε:
"Το μπλοκ των αντιεξουσιαστών βρίσκεται επί της Κοραή. Ανάμεσά τους διακρίνονται κρανοφόροι".
2. Το επιτόπιο ρεπορτάζ έγραψε:
"Την ίδια στιγμή, στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στην πλευρά του Συντάγματος που «κοιτάζει» προς τα Προπύλαια άρχισαν να μαζεύονται άτομα του ακροδεξιού χώρου που φορούν κράνη. Στην αρχή σχηματίστηκε μια ομάδα 50 ατόμων, όμως διαρκώς προστίθενται περισσότερα άτομα που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους."
Σε άλλη περίπτωση, όπως στην εκδήλωση στο Μέγαρο συνέλαβαν προληπτικά ενήλικες επώνυμους ενεργούς πολίτες που απλά σήκωσαν πανό με σύνθημα εναντίον της συμφωνίας των Πρεσών απέναντι από το Μέγαρο.
Εδώ;;;;;;;;; του άφησαν ανενόχλητους, ενώ ήταν προφανής η εξέλιξη
3. Δεν υπήρξε καμιά εντολή στους 2000 αστυνομικούς συλλήψεων με σχέδιο. Αυτοί που συνελήφθησαν ήταν εκτός προγράμματος.
4. Επιχειρησιακά έδωσαν οδηγίες που στρίμωξαν τους Ματατζήδες στις σκάλες και τους λιανίσανε οι ακροδεξιοί. Να γιατί είχαν τόσα θύματα οι αστυνομικοί
5. Χρησιμοποίησαν δακρυγόνα που διασπείρονται με τον αέρα στο πλήθος ενώ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις φυσούσες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.
Ολα αυτά είναι τυχαία;;;;;;
Δεν υπήρχε λόγος και αιτία που επιτράπηκαν να γίνουν όλα αυτά!!!!!!!!
Αυτό που έλεγα πάντα και συνεχίζω να το λέω και τώρα, είναι πως δεν είναι τυχαία, αλλά εξυπηρετούν κάθε φορά καταστάσεις και συνήθως κυβερνητικές.


*** Άλλο ένα κάστρο της δεξιάς έπεσε!!!!!!!!!!
Έχουμε πλέον το δικό μας παρακράτος!!!!!!!!
Ξέρουμε και μεις να κάνουμε αντισυγκεντρώσεις, να διαλύουμε συλλαλητήρια και ειρηνικές συγκεντρώσεις!!!!!!
Όπου νάναι "θα πάρουμε και την εξουσία" γιατί τώρα έχουμε μόνο την κυβέρνηση!!!!!
Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν!!!!!

21-1-2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου