Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Τέμπη. Μέρα μεγάλης κινητοποίησης της νεολαίας και της κοινωνίας.

Μέρα μεγάλης κινητοποίησης της νεολαίας και της κοινωνίας.
Οπως όλα δείχνουν, η απόλυτα δικαιολογημένη αδιαφοροποίητη οργή της νεολαίας, γίνεται μπροστάρης στην εναντίωση της κοινωνίας εναντίον του πολιτικού συστήματος συνολικά. Παρόλα ταύτα δεν έχει βρει ακόμα την πολιτική της έκφραση και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για την ευστάθεια της πολιτικής κατάστασης της χώρας.
Παρά την προσπάθεια των πολιτικών οργανώσεων των άκρων.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως δεν μπορείς μα ελπίζεις πως θα απορροφήσεις την αντισυστημική ψήφο, έχοντας κυβερνήσει με απόλυτα συστημικό τρόπο την χώρα. Είσαι μέρος του συστήματος.
Η περίοδος γύρω από το 2012-14, μπορεί να ωφέλησε τον ΣΥΡΙΖΑ, μια και ο αντισυστημικός του λόγος δεν είχε ακόμα δοκιμαστεί στο κυβερνητικό επίπεδο, ωφέλησε όμως και την Χρυσή Αυγή που γιγαντώθηκε μέσα στην αδιαφοροποίηστη αντιμνημονιακή οργή του κινήματος της πλατείας.
Ας ελπίσουμε, πως αυτό δεν θα συμβεί σήμερα και πως ΟΛΑ τα συστημικά κόμματα θα μπορέσουν να συνεννοηθούν ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για τον στοιχειώδη εκσυγχρονισμό της χώρας, διαφορετικά τα αντισυστημικά κόμματα θα εισπράξουν όλη αυτή την οργή της κοινωνίας και της νεολαίας.
Η μέχρι σήμερα κλωτσοπατινάδα τους στα κανάλια, δείχνει πως τα συστημικά κόμματα είναι ακόμα παραζαλισμένα από τον τεράστιο κρότο του ατυχήματος και την ανάδειξη των αυτονόητων ευθυνών τους.
Νομίζουν πως αν ρίξουν τις ευθύνες στο άλλο κόμμα ή πως αν αποδείξουν πως και οι άλλοι συμμετέχουν στις ευθύνες, θα κερδίσουν αυτοί.
Απατώνται!!!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου