Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Δήμαρχος για την επόμενη πενταετία είναι ο Γιάννης Μυλωνάκης

Δήμαρχος για την επόμενη πενταετία είναι ο Γιάννης Μυλωνάκης και η παράταξη "Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή", με απόλυτη εξουσία 21 σε σύνολο 35 συμβούλων.

Για την σημερινή μέρα της ικανοποίησης και της χαράς για τον Γιάννη Μυλωνάκη και τα στελέχη της παράταξης "Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή" αρμόζουν τα συγχαρητήρια και οι ευχές για καλή δύναμη και αποδοτική λειτουργία τους, ως δημαρχεύοντες στην Αγία Παρασκευή από την 1.1.2024.

Χωρίς αυτό να μειώνει την αξία της νίκης του Γιάννη Μυλωνάκη, 4961 (11,48%) των συνδημοτών μας, από αυτούς που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στην ψηφοφορία και να αφήσουν τους άλλους να επιλέξουν και για αυτούς τον δήμαρχο της επόμενης πενταετίας (αδιαφορία;;;; ανάθεση;;;).

Ο Γιάννης Μυλωνάκης δεν κέρδισε χωρίς λόγο. 

Ο ίδιος και το επιτελείο του αξιοποίησε στο έπακρο το "ελλείπον παιγνιόχαρτο" που έχω επισημάνει από το 2014 (https://gavrasmichael.blogspot.com/2014/03/blog-post.html), δηλαδή την συνεχή λειτουργία της Παράταξης "Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή" καθόλη την διάρκεια της τετραετίας που ήταν στην ελάσσονα αντιπολίτευση, με εσωτερική συγκρότηση, παραγωγή θέσεων και πολιτικής.

Κανένας άλλος συνδυασμός δεν λειτούργησε ως θεσμικό όργανο την "Παράταξη", πλην της προεκλογικής περιόδου.

Η απουσία τέτοιων παρατάξεων – θεσμών, είναι το «ελλείπον παιγνιόχαρτο» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατά την άποψή μου.

Θεωρώ και έχω καταγράψει, πως μια τέτοια παράταξη την έχει ανάγκη ο δήμαρχος, ακόμα περισσότερο από την αντιπολίτευση, για πολλούς λόγους που περιγράφονται στο κείμενο του 2014!!!

Συγχαρητήρια λοιπόν στους νικητές και καλή επιτυχία, για το καλό της πόλης.

Michalis Gavras
Εδώ θα βρείτε το κείμενο του 2014:

 

Costas Katsaras
H εκλογική νίκη του Α. Δούκα στην Αθήνα Μιχάλη ισοπεδώνη το πρωτο επιχείρημα σου της μη οργανομένης παράταξης για να επιλύει τα προβλήματα του τόπου. Απλοικα θα προσθέσω δύο πράγματα. Οι αυτοδιοικητικοί πρέπει να τιμούν το ΑΞΙΩΜΑ με το οποιο τους τίμησε ο κόσμος της πόλης. Χρειάζεται εκτός απο αγάπη για την πόλη να ασχολούνται πολίτες σίγουροι για προσωπική τους αξία, χορτάτοι και καταξιωμένοι στην κοινωνία. Και όχι μεσω του αξιώματος καταξίωση στην κοινωνία. Αναδρομή στις διαχρονικά δημοτικές Αρχές της πόλης θα με επιβεβαιώσουν.

Michalis Gavras
Costas Katsaras Για το πρώτο, την οργανωμένη παράταξη, θα σου πω πως η Αθήνα και ίσως δυο τρεις άλλες πόλεις, δεν έχουν όμοιό τους στην Ελλάδα.
Αποτελούν μείζον πολιτικό μέγεθος και δεν μπορεί εν τοις πράγμασι να υπάρξει ΠΑΡΑΤΑΞΗ, με τα χαρακτηριστικά που μπορούν να έχουν οι άλλοι μικρότεροι δήμοι της Ελλάδας σαν την Αγια Παρασκευή.
Για το 2ο συμφωνώ απόλυτα, πχ η 1η θητεία του Ζορμπά με δημοτικούς συμβούλους που δεν είχαν διαχειριστεί ούτε το χαρτζιλίκι του πατέρα τους ακόμη, με τα γνωστά αποτελέσματα. Καλημέρα.

Costas Katsaras
Michalis Gavras Οι προηγούμενες εκλεγμένες δημοτικές αρχές στους μεγάλους δήμους αλλά και μικρούς βγάζουν αντικειμενικά πολιτικά συμπεράσματα! Για το 2ο εκτός του Ζορμπά που διαχειρίζονταν το εκ του ΙΚΑ μισθός του, Οι Χατζηανδρέου, ο μακαρίτης Κώτσης και Γιαννακόπουλος πρώτο διαχειρίστηκαν το δημοτικό ταμείο και με προσωπικό όφελος!!!

Michalis Gavras
Costas Katsaras για το 2ο δεν έχω στοιχεία να το τεκμηριώσω και συνεπώς δεν μπορώ να το υιοθετήσω.

Costas Katsaras
Michalis Gavras Ποτέ δεν είναι αργά πες μου τι στοιχεία θέλεις και για τους τρείς. Αλλά επειδή ο ένας δεν ΕΙΝΑΙ στην ζωή θα μου επιτρέψεις να τα πάρω μαζί μου. Για τους δύο άλλους έχω βαρύτατα στοιχεία. Όμως όταν στα δείξω, δημόσια θα διατυπώσεις την άποψη σου.
Όταν μια μια μη νόμιμη υπόθεση διαπράττετε απο περισσότερα των δύο ατόμων έχει άλλη νομική υπόσταση! Μια απλή υπενθύμιση

Michalis Gavras
Costas Katsaras Κώστα μου δεν έχει και πολύ σημασία τι λέω εγώ για κάποιον και μάλιστα για τόσο βαρύτατα αδικήματα, αν αυτά δεν έχουν αποδειχθεί στο δικαστήριο.
Γιατρός είμαι και όχι δικαστής, που και δικαστής να ήμουν, η νομική διαδικασία απόδειξης τέλεσης εγκλήματος, έχει συγκεκριμένη μορφή, που περιλαμβάνει το "αμφί μύθον ακούσεις". Καλημέρα!!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου