Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν προδιαγεγραμμένη

24 Οκτωβρίου στις 10:37 π.μ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Αυτό που ΔΕΝ μπορεί ούτε ο Φίλης να δεχθεί, είναι πως η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν προδιαγεγραμμένη και την είχε υπογράψει ΚΑΙ ο ίδιος ΚΑΙ οι διαγραμμένοι σήμερα σύντροφοί του!!!!!!!! (βλέπε Προπατορικό αμάρτημα: https://gavrasmichael.blogspot.com/2023/09/blog-post_20.html)
Από την στιγμή που δέχθηκαν να μετατρέψουν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ σε βασικό ιδεολογικό και πολιτικό χαρακτηριστικό του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσελκύσουν τους απεγνωσμένους και "αγανακτισμένους" πολίτες, είχαν προδιαγράψει και το τέλος τους.
Η ληξιαρχική πράξη θανάτου, μπορεί να υπογράφηκε στις εκλογές του 2019, ήδη όμως η πορεία προς την διάλυση είχε ξεκινήσει από την "κολοτούμπα", το Κατρουγκάλειο άγος και την φορολογική εξόντωση της μεσαίας οικονομικής τάξης.
Τα επόμενα χρόνια υπήρχαν σε νεκροφάνεια!!!!!!
Και απλά ο Κασσελάκης (ο Τσίπρας που δεν μπορούσε να γίνει), επισημοποίηση την σημερινή διάλυση κατά Φίλη!!!!!!!
 
 

 

Konstantinos Missos
Αν όλες αυτές τις διαγραφές τις είχε κάνει ο Τσίπρας προεκλογικά, θα τον έλεγαν αναμορφωτή και θα είχε καλύτερη τύχη.
Τώρα που της κάνει ένας "κωμικός" προφανώς και επιφέρουν την διάλυση του κόμματος, γιατί αυτοί ήταν ότι είχε απομείνει.

  • Απάντηση
  • Τροποποιήθηκε
Νίκος Τσόκας
Με την αντιμνημονιακή πολιτική προσεταιρίστηκε ένα ετερόκλητο κοινό ,που ποτέ δεν έγινε δικό του. Αρχικά βγηκαν όλες οι παιδικές ασθένειες και οι αφελείς ονειρώξεις. Μες την χαρά ,την προχειρότητα και την αφέλεια. Το δημοψήφισμα ήταν η αρχή του τέλους. Άρχισε να απευθύνεται σε άλλο κοινό ,χάνοντας αφήγημα και συντρόφους.Προσπάθησε να αποκτήσει αρχηγικό προφίλ. Σε ατάκτους και μπουλούκια, πως να γίνεις αρχηγός. Αν τους πεις να πάνε ευθεία,θα κάνουν κύκλο. Η αλήθεια είναι ότι βελτιώθηκαν στην συνέχεια,αλλά ο θυμός πολλών στράφηκε εναντίον του και ότι και να έκανε λάθος θα ήταν. Η μεσαία ταξη στέναξε. Δίκιο εχει οτι τα ΜΜΕ έπαιξαν το ρόλο τους ,αλλα και αυτός τα βόηθησε όσο μπορούσε. Στο τέλος οταν πληρώσαμε για μία συνέντευξη στον Κλίντον, έδειξε απύθμενο θράσος. Με κοινό όλο τον πλανήτη προσπάθησε να μιλήσει Αγγλικά. Ο πρωθυπουργός δεν είναι μεταφραστής η ξεναγός. Προτίμησε να μην πάρει μεταφραστή.Δεν χρειάζεται να ξέρει τέλεια αγγλικά, πρέπει όμως να έχει αυτογνωσία και μέτρο. Εκεί συντελέστηκε και η δολοφονία του χαρακτήρα του. Τώρα παίρνει εκδικηση ,απέναντι στους ατάκτους και μη συντασσόμενους. Ανεμομαζώματα ,διαβολοσκορπίσματα .Ένα κλίμα απολιτίκ ,ανάμεσα σε πρωινούς καφέδες ,χωρίς πολιτικό υπόβαθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου