Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Ιδού με ποιους κυβερνούν την Ελλάδα!!!!!!!!!!!

Ιδού με ποιους κυβερνούν την Ελλάδα!!!!!!!!!!!
"Είχα πάει να πιω μια γκαζόζα" ο ένας και δεν συμμετείχε στην κρίσιμη ψηφοφορία!!!!!!!!!
"Είχα πάει να φτιάξω το αυτοκίνητο" ο άλλος και δεν πρόλαβε να πάει να παραδώσει την έδρα του!!!!!!
Αμ ο άλλος, ο παμμέγιστος, ο υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία του Τραπεζικού συστήματος, ο πολύς Δραγασάκης του LSE, αυτός που οργάνωσε την τελευταία "ανακεφαλαιοποίηση-εξαχρείωση" των τραπεζών,
ανακοίνωσε την πιθανότητα νέας ανακεφαλαιοποίησης, για να τρομάξει ποιον!!!!
τις αγορές;;;; χαχαχαχα!!!!!
τους Ευρωπαίους δανειστές μας, που έχουν διασφαλιστεί με το Αγγλικό Δίκαιο!!!!! χαχαχαχα (δυο φορές)
τους Έλληνες καταθέτες μάλλον, για να πάνε να σηκώσουν και τις λίγες καταθέσεις που έχουν στις τράπεζες, και αυτές να χρεοκοπήσουν μια ώρα νωρίτερα!!!
Εδώ δεν γελάνε.... δυστυχώς κλαίνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



  • Αρχοντούλα Καλογερά fake news της ΝΔούλας!

    Michalis Gavras Ο υπουργός Γιάννης Δραγασάκης τόνισε ότι
    «αν δεν γίνει κάτι με τα κόκκινα δάνεια μπορεί να οδηγήσουμε τις τράπεζες να απαιτήσουν νέα κεφάλαια και αυτά να κληθεί να τα βάλει πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος».
    Δήλωση βόμβα πριν από λίγο στην Βουλή από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
     
    Χριστινα Μαρκακη Απίστευτος ευτελισμός με τον κόσμο να παρακολουθεί σαν να είναι υπό την επήρεια ηρεμιστικών.
     

  • -0:25

    ριτζακης λεωνιδας Παρολο που ολες οι υποθεσεις ειναι πιθανες,εγω πιστευω οτι οι δηλωσεις σκοπο εχουν να τρομοκρατησουν τους δανειολυπτες. Το σταματημα της οποιας προστασιας ειναι φενεται στο τραπεζη.Η αυτοψεια θα μας λυσει τις διαφωνιες. 
     
    Γεώργιος Μαγγανάς Δύσκολα να ξεφύγουμε ,από όλα τα συσορευθέντα προβλήματα.Χρειάζεται να έχεις πολλά νεύρα.Πάντως η μεσαία τάξη δεν υπάρχει πλέον.Αν δεν γίνουν επενδύσεις,δεν επαναπατρισθούν οι βιομηχανίες μας τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.Δεν πάει άλλο πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας.Αλήθεια όποιος πιστεύει οτι το δημόσιο άλλαξε,κάνει μεγάλο λάθος το χαρτοβασίλειο ζει και βασιλεύει.Στα τηλέφωνα συνήθως δεν απαντούν οι υπάλληλοι και οι υποθέσεις λύνονται με τον αραμπά κσι Πολλά αλλά!!!!!!Δυστυχώς!
     
    Kostas Aplos Ακόμα επιλέγεται τον καπιταλισμό κ. Μιχάλη; Όλοι αυτοί που αναφέρατε ειναι τα προϊόντα του. Πόση μπόχα, πόση σαπίλα μπορούμε να αντέξουμε ακόμα πιστεύοντας ότι κάποτε αυτό το απάνθρωπο σύστημα θα βελτιωθεί;
     
    Γεώργιος Μαγγανάς Ας διορθώσουμε πρώτα την δική μας μπόχα και σαπίλα και μην τα Ρίχνουμε όλα στους άλλους,σίγουρα αν είσαι ευάλωτος και σίγουρα είσαι( αν δεν χειρίζεσαι καλά τα του οίκου σου) θα είσαι πάντα εξαρτώμενος.
     
    Kosmas Panoutsos Αυτή η συγκεκριμένη δήλωση έχει να κάνει με το νόμο Κατσέλη και την μείωση του πλαφόν προστασίας στις 80. 000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου