Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Διακήρυξη της Γέφυρας Ι

    "...Δεν συμφωνούμε όλοι με επιλογές και χειρισμούς της σημερινής κυβέρνησης και το εύρος της κριτικής του καθενός μας ποικίλλει. , τόσο πριν από τις εκλογές, όταν υποσχόταν τα πάντα, όσο και στο πρώτο εξάμηνο του 2015..."
    Και νομίζουν πως ξεχρεώσανε με την ιστορία!!!!!!
    Και για το 2010 με 2015 οι καλοί μου δεν έχουν να πουν τίποτε!!!!!!
    Δεν άκουσαν, δεν είδαν τίποτε!!!! Μήπως "σπουδάζανε"!!!!!
    Μήπως ήταν εκτός Ελλάδος, ή προστατεύονταν από την ασφάλεια που τους προσέφερε η πολυθρόνα του σπιτιού τους;;;;;;
    Κάτι για γερμανοτσολιάδες, για τσολάκογλου, κάτι για προσκυνημένους, στα τέσσερα, για Πινοσέτ, για γερμανόφιλους και Σοϊμπλέδες!!!!!!
    Δεν είδα κανενός το όνομα από όλους αυτούς κάτω από καμιά διαμαρτυρία για το μίσος που έσπερναν οι σημερινοί σύντροφοί τους, στις πλατείες και στα καφενεία μέχρι να γίνουν κυβέρνηση!!!!
    Ούτε και όταν η κάτω και η πάνω πλατεία των "αγανακτισμένων" απαιτούσε να καεί το μπου...λο η Βουλή!!!!!!!!
    Αλλά μήπως άκουσαν και σήμερα καμιά έστω και απλή αναφορά, μια αυτοκριτική, για ένα "συγνώμη", ας το πουν και mea culpa!!!!!!
    Αντε καλοί μου άνθρωποι, οι περισσότεροι από σας, μόνο τον εαυτό σας και την καρέκλα σας εκπροσωπείτε!!!!
    Κατεβείτε στο λαό να μιλήσετε.
    Και ο τελευταίος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, έχει μεγαλύτερη επαφή με την κοινωνία και την πραγματική ζωή!!!
    Σ' ένα θερμοκήπιο ζείτε όλα αυτά τα χρόνια, της αφ' υψηλού κριτικής των πάντων!!!!!!


    Υ.Γ. 1. υπάρχουν στους 100+ και αρκετά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!!!!! κάπως έπρεπε να "ξεπληρώσουν" το προνόμιο να ανήκουν στους ιεροεξεταστές των πάντων!!!!!
    Υπήρχε και η επικοινωνιακή ανάγκη να φτάσουνε στον σημαδιακό αριθμό, το 100!!!!!! χαχαχαχα!!!!!!


    2. Υπάρχουν και κάποιοι που ιδεολογικά σκεπτόμενοι, πιστεύουν σ' αυτό το εγχείρημα. Δικαίωμά τους, όπως και δικό μας δικαίωμα η άποψή μας.

    3. Δέκα στους 100 από μια γειτονιά δεν το λες και τόσο τυχαίο!!!!!! ωεο!!!!!!!!!!!
     
    Nikos A. Stasinakis Μιχάλη για να δεις την ΤΡΕΜΟΥΛΑ που τους έχει πιάσει που χάνουν τις καρέκλες , παρατήρησε το λογότυπό τους ( βέβαια έχουν και λογότυπο , πότε τα προλάβατε όλα ρε παιδιά ) λοιπόν στο λογότυπό τους υπάρχουν δυο μεγάλα βέλη με αντίθετες κατευθύνσεις , είναι τόσο άσχετος αυτός που το έφτιαξε , που δεν ξέρει ότι οι αντίρροπες δυνάμεις αν συναντηθούν , η συνισταμένη τους είναι μικρότερη όχι μόνο από το άθροισμά τους,αλλά και από τη μεγαλύτερη δύναμη ,( αν προλάβουν και δεν γίνει έκρηξη ) , εκτός αν έχει μείνει σε κείνο το χαζοχαρούμενο που λέγαμε ," τα αντίθετα έλκονται " . Κούνια που τους κούναγε ...Άκουσα τον κ. Παναγιώτου ( που φέρεται σαν ο καθοδηγητής αυτής της ιστορίας ) σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ , αηδίασα και γέλασα μαζί , τόσο πολύ , που ακάμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν αυτός ο Παναγιώτου που διάβαζα τα άρθρα του στις έντυπες εφημερίδες . Κύριοι γεφυροποιοί , έχετε κάθε δικαίωμα και υποχρέωση , σαν πολίτες , να πείτε τη γνώμη σας για τις επιλογές των κομμάτων , να " οργανωθείτε " όμως για να ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ την άποψή σας στα κόμματα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΑΥΤΑ αγγίζει τα όρια του φασισμού , γιατί όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου έχουν ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ , που αποφασίζουν για την πορεία τους και λογοδοτούν στο λαό, στις εκλογές , γι αυτές τους τις αποφάσεις .Αν εσείς , που δεν έχετε καμιά κομματική ταυτότητα, όπως λέτε , θέλετε να παίξετε τον οποιοδήποτε ρόλο , αντί να κουβεντιάζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ στα καφέ της Σκουφά με απώτερο στόχο (πιθανόν κάποια καρέκλα ) δεν έχετε παρά να κάνετε κόμμα , να κατεβείτε στις εκλογές και μετά τα συζητάμε.....ΓΙΑ τη ΔΙΑΛΥΣΗ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και των ΑΝΕΛ μούγκα. .. Σε ποιούς βουλευτές στηρίζεται σήμερα η κυβέρνηση πάλι μούγκα...ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ....
     
    Άγγελος Ζορμπάς Τα γκρέμισε τα γεφύρια η πλημύρα,το είδαμε και στην ΤV.Ενα περιφερόμενο τσίρκο κρατικοδίαιτων "διανοούμενων"που δεν εκράζει τίποτε.Ανυσηχούν μόνο για την δική τους επιβίωση.Θα βάλω την γάτα μου να φοβηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου