Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ελληνική Δημοσιογραφία 2020. Αυτήν έχουμε;;;;!!!! αυτή μας αξίζει;;;;!!!!


Την Κυρία (με Κ κεφαλαίο) Ελένη Γιαμαρέλλου, την γνωρίσαμε την δεκαετία του ’70 δίπλα στον Γεώργιο Δαΐκο, ιερό τέρας της Ιατρικής Αθηνών, διευθυντή-καθηγητή της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής στο Λαϊκό Νοσοκομείο, να εισαγάγει στους φοιτητές, αλλά και στους γιατρούς όλης της χώρας στα «αντιβιοτικά». Την χρήση τους, ενδείξεις αντενδείξεις, δοσολογία και κυρίως τον σεβασμό σε αυτό το μοναδικό εργαλείο της Ιατρικής Επιστήμης, ενάντια στα μικρόβια και τις λοιμώξεις από αυτά.
Στο μάθημα επιλογής «Αντιβιοτικά» γέμιζε το αμφιθέατρο, εκεί που σε υποχρεωτικά μαθήματα ήταν μισοάδειο.
Εκτοτε εξελίχθηκε και αυτή στους στυλοβάτες της σημερινής Λοιμωξιολογίας, φτιάχνοντας την «σχολή Γιαμαρέλλου» στο Αττικό Νοσοκομείο, μαζί με τους πανάξιους συνεργάτες της.
Τους επιστήμονες Γεώργιο Δαΐκο και Ελένη Γιαμαρέλλου, η Ελληνική Ιατρική κοινότητα τους  χρωστά και θα τους σέβεται παντοτινά.
Σήμερα, μαζί με την Κυρία Γιαμαρέλλου και με το ίδιο πρόσωπο, μας αποκαλύπτεται και η «άλλη» Ελένη Γιαμαρέλλου.
Μια κυρία έμφορτη παραδοξολογιών και ιδεοληπτικών αντιλήψεων, που χωρίς συναίσθηση της ασυμβατότητας των δυο της όψεων, εκθέτει την επιστήμονα Γιαμαρέλλου και την ρίχνει βορά στην ρωμαϊκή αρένα των σημερινών τηλεοπτικών πλατώ.
Με άλλα λόγια θα μπορούσαμε να πούμε πως η «άλλη» Γιαμαρέλλου κάνει Βullying στην Κυρία Γιαμαρέλλου και αυτό όχι μόνο επικροτείται αλλά και υποβοηθείται από τους «σοβαρούς» δημοσιογράφους!!!!!!
Οι οποίοι «σοβαροί» δημοσιογράφοι-παρουσιαστές, ο θεός να σε φυλάει, κουστουμαρισμένοι και γραβατωμένοι, σε prime zone εκπομπές, περιφέρουν την "άλλη Γιαμαρέλλου" καθημερινά μετατρέποντάς την σε ατραξιόν, κρατώντας τα γέλια τους κάτω από τα μουστάκια τους (όσοι έχουν).
Γιατί είναι σαφές πως δεν την καλούν για να μας διαφωτίσει στα του κορονοϊού, αλλά να προβάλει τα της πίστης της για την θεία κοινωνία και την μη μετάδοση του ιού με αυτήν.
Αυτό όμως δεν είναι επιστημονικό θέμα, από την στιγμή που ΟΛΑ τα επιστημονικά όργανα που υπάρχουν στην Ελλάδα έχουν τοποθετηθεί με σαφήνεια και καθαρότητα!!!!
Παρόλα αυτά οι «σοβαροί» δημοσιογράφοι-παρουσιαστές, επιμένουν, να την βγάζουν στα κανάλια για να πετύχουν τί;;;;;;;;;;;
Ποια από τα χαρακτηριστικά του δημοσιογραφικού επαγγέλματός τους υπηρετούν με αυτή τους την ενέργεια;;;;;
ποιο βασικό αγαθό προασπίζει ο δημοσιογράφος, προβάλλοντας αυτήν την άποψη;;;;;;
την ενημέρωση;;;; την διαφώτιση;;;;; την αλήθεια;;;;
ή
τι θα στερείτο ο Ελληνικός λαός, αν δεν παρουσιαζόταν η συγκεκριμένη άποψή της για την θεία κοινωνία και την μη μετάδοση του ιού με αυτήν.

Αυτή είναι λοιπόν η Ελληνική Δημοσιογραφία του 2020!!!!!
Αυτήν έχουμε;;;;!!!! αυτή μας αξίζει;;;;!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου