Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ΕΣΥ και εκλογές

20 Ιουνίου 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Μπήκαμε στην τελευταία βδομάδα πριν τις εκλογές και
η αντιπολίτευση δεν έχει καταφέρει να στριμώξει την ΝΔ σε κάποιο θέμα!!!!!
Ακόμα και για την Υγεία και το ΕΣΥ, που αποτελεί προνομιακό πεδίο, προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση με αφορισμούς, ιδεολογικές κορώνες και πεπαλαιωμένα τσιτάτα!!!!! αλλά φευ!!!!!
Με την Ελλάδα και τους Ελληνες εθισμένους να είναι πρωταθλητές στις ιδιωτικές δαπάνες για την Υγεία στην Ευρώπη και άρα
δυσαρεστημένους (γενικώς) από τις Υπηρεσίες Υγείας του Δημοσίου,
ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ πρόταση κατατέθηκε,
που να ΜΗΝ μοιάζει με αυτήν που ήδη υπάρχει και
έχει οδηγήσει στην σημερινή απαράδεκτη κατάσταση!!!!!
οεο!!!!!!
Ετσι η ΝΔ παίζει μπάλα στην πλάτη του λαού, χωρίς αντίπαλο.
Δεν είναι καλύτερη. Απλά δεν έχει αντίπαλο!!!!
Υ.Γ. Η υπάρχουσα ολοκληρωμένη προγραμματική πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την Υγεία, δυστυχώς δεν προσφέρεται για κορώνες από μπαλκονιού!!!! Χρειάζεται άλλη επεξεργασία για να γίνει σύνθημα.
 
 
Σπύρος Παπασπύρος
Καλημέρα Μιχάλη. Να μου επιτρέψεις μια παρέμβαση-απορίες: Δηλαδή τα αποτελέσματα των κάθε εκλογών, των όποιων εκλογών, βασίζονται στο αν η αντιπολίτευση στριμώχνει την κάθε κυβέρνηση ή όχι; Τις κυβερνητικές αποφάσεις δεν τις βιώνουν οι πολίτες και τις κρίνουν οι ίδιοι, έστω και αν τις κακές επιλογές δεν τις αναδεικνύει η αντιπολίτευση άρα δεν χρειάζεται "στρίμωγμα"; Η αντιπολίτευση αδυνατεί, σήμερα τουλάχιστον, να αντιπροτείνει καλύτερες λύσεις. Πού οφείλεται αυτό, στο ότι είναι κουτοί, στο ότι δεν υπάρχουν ή στο ότι δεν είναι εφικτές;

Michalis Gavras
Σπύρος Παπασπύρος Αγαπητέ Σπύρο, ΔΕΝ έχουμε άμεση δημοκρατία, ούτε και ο πολίτης γίνεται άμεσα γνώστης των τεκταινομένων στην χώρα του, παρά μόνο όσων κοινοποιούνται με κάποιο τρόπο: κυρίως μέσα από τα ΜΜΕ.
Εχουμε δημοκρατία άμεσα συναρτημένη από τα ΜΜΕ
Αν λοιπόν, όπως έγινε στις πρώτες εκλογές, ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ δεν ανέδειξε ζητήματα πραγματικής πολιτικής, αλλά συνεχώς έθεταν το θέμα "με ποιον θα συνεργαστούν" τα κόμματα. Δεν ήταν αυτό το διακύβευμα των εκλογών.
Αν λοιπόν ΚΑΙ η αντιπολίτευση δεν αναδείξει τα πραγματικά ζητήματα, τότε έχουμε ψηφοφορία ουσιαστικά εν λευκώ.
Ειδικά στο θέμα της Υγείας, είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος, πως ακόμα και συ, δεν γνωρίζεις ούτε ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα της Υγείας στην Ελλάδα σήμερα, ούτε και ποιες είναι οι προεκλογικές απαντήσεις της ΝΔ για τις οποίες την ψήφισες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οπως είμαι απόλυτα σίγουρος πως δεν γνωρίζεις τις απαντήσεις του ΠΑΣΟΚ για τα προβλήματα της Υγείας, μια και αυτά, αν και έχουν δημοσιοποιηθεί, ΔΕΝ έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης από κανένα ΜΜΕ, άρα να έλθουν και ΄σε δική σου γνώση.

Βούλα Τσολάκου
Michalis Gavras δυστυχώς τα γνωρίζουν μόνο αυτοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και βιώνουν την κατάντια του συστήματος.

Manolis Gryllakis
Καλημέρα Μιχάλη. Όταν ο εχθρός της αντιπολίτευση είναι η υπόλοιπη αντιπολίτευση επόμενο είναι.
Και στο τέλος την πληρώνει ο αχυρώνας.

Michalis Gavras
Manolis Gryllakis Μανόλη μου καλημέρα. Κατά την άποψή μου, δεν θάπρεπε να υπάρχουν εχθροί, παρά μόνο αντίπαλοι. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ γιγαντώθηκε πάνω στην βάση του "εχθρού". Αυτό τον οδήγησε, παρόλο που ψήφισε την απλή αναλογική, να μην μπορέσει να κάνει τις κινήσεις που έπρεπε από το 2019 και έπειτα, να αποκαταστήσει σχέσεις επικοινωνίας και πολιτικής συνεργασίας με τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς, με σεβασμό στην διαφορετικότητα. Δυστυχώς αυτοπαγιδεύτηκε και την πλήρωσε ο αχυρώνας!!!!!!

Γεώργιος Τρουλλάκης
Δεν είναι εύκολο τετοιοι αντίπαλοι να αντιμετωπίσουν τον καταιγιστικό Κυριάκο Μητσοτάκη

Michalis Gavras
Γεώργιος Τρουλλάκης όταν είσαι χωρίς ομπρέλα και την απλή βροχή, καταιγίδα την αισθάνεσαι!!!!

Γεώργιος Τρουλλάκης
Aυτό ειναι το προβληματικό ,ολων των αντιπολιτεύομενων.Συνεχίζετε να υποτιμάτε τον ΚΜ.Δηλαδη κάνετε το ίδιο λάθος και περιμένετε διαφορετικά αποτελέσματα!

Michalis Gavras
Γεώργιος Τρουλλάκης καμιά υποτίμηση, τουλάχιστον από μένα, απλά δεν δέχομαι τον δικό σου υπέρμετρο ενθουσιασμό, που αγγίζει τα όρια του μεσσιανισμού!!!!! Ενας Ελληνας πολιτικός, που εφαρμόζει έναν αλά Γκρέκα ιδιότυπο νεοφιλελευθερισμό, με στοιχεία λαϊκίστικης επιδοματικής πολιτικής, μοιράζοντας ταυτόχρονα σε "ημετέρους" το μεγάλο μέρος της πίτας, που προκύπτει από την υπέρμετρη έμμεση φορολόγηση. Την αφαίμαξη με τους έμμεσους φόρους την ονομάζουν φορολογική Υπεραπόδοση (σικ!!!!!).
Αστο Γιώργο μου. Στην ηλικία μας οφείλουμε να μπούμε στην μετα-πολιτική εποχή!!!!!

Γεώργιος Τρουλλάκης
Μιχάλη γηράσκω αεί διδασκόμενος και συγκρίνω τον ΚΜ με τους αντιπάλους του και όλους τους προηγόύμενους και κυρίως με τον Κ.Σημίτη που τον θεωρώ ότι έπεται σε αξία.Ο όρος μεταπολιτική που τον προωθει ο ΕΒ εχει τετοια σχεση με τη πολιτική οσο και η μεταφυσική με τη φυσική

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου