Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

για τον ...ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ στην ΕΜΑΚ

Κι όπως ΠΑΝΤΑ, εδώ και πολλά χρόνια,
δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές και αντιπολιτευόμενοι,
χωρίς να διαβάσουν την απόφαση,
αποφάνθηκαν πως ο αρχηγός Πυροσβεστικής επέβαλε τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΌ στην ΕΜΑΚ.
Φασίστας λοιπόν ο αρχηγός γιατί ζήτησε στην ΕΜΑΚ να υπηρετούν ΜΟΝΟ όσοι θα είναι εμβολιασμένοι και
Οι υπόλοιποι να μετατεθούν σε άλλη υπηρεσία!!!!!!!
Ποιος λοιπόν είναι ο φασίστας;;;;;;;
αυτός που νοιάζεται να λειτουργεί η υπηρεσία σωστά και να μην είναι εστία υπερμετάδοσης του κορονογιού
ή αυτοί που δεν νοιάζονται αν ο ΕΜΑΚίτης σε κολλήσει κορονοϊό!!!!!!
Εγώ ανεβάζω την απόφαση του αρχηγού και όποιος έχει καθαρά μάτια και διαβάζει χωρίς εμπαθή φίλτρα, βγάζει τα συμπεράσματά του!!!!!
Τοιούτοι έπρεπε ημίν αρχιερείς!!!!!!!!!!!!!
 

 

  • Ιωάννης Παπαχρόνης
    Δε συμφωνω με τους χαρακτηρισμους φασιστικο κλπ. Ομως δεν παυει να ειναι μια εντολη η οποια εμμεσως πλυν σαφως πιεζει. Υποψιαζομαι οτι μετακινηση θα σημαινει και αλλαγη αποδοχων. Αλλοιως δεν εχει νοημα.Και για να μην παρεξηγηθω εκανα και τις 2 δοσεις εμβολιου.


    Michalis Gavras
    Ιωάννης Παπαχρόνης διάβασε λίγο την εισήγηση και θα δεις πως δεν ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ κανέναν. Απλά προσδιορίζει τα απαιτούμενα για να συμμετέχεις σε αυτή την υπηρεσία για επιχειρησιακούς λόγους. Μη μου πεις πως δεν είναι και δικαίωμά του αλλά κυρίως υποχρέωσή του να το κάνει!!!!
    1


  • Ιωάννης Παπαχρόνης
    Michalis Gavras η μετακινηση σε αλλη θεση της πυρισβεστικης σημαινει απωλεια καποιων επιδοματων επικινδυνοτητας ή αλλων, λογικο δε λεω. Αρα μειωση αποδοχων. Αυτο εναι εμμεση πιεση.
    Ξερεις οτι ΔΕΝ συμφωνω με τους ανεμβολιαστους, αλλα η συγκεκριμενη εντολη εχει πιεση. Το ποιοι λογοι επικαλουνται στην εισηγηση δε αναιρει την εμμεση πιεση. Ακομη οι εμβολιασμοι στην Ελλαδα ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικοι. Ας παρει την αποφαση η πολιτεια να τους κανει υποχρεωτικους με εξαιρεση καθαρα ιατρικους λογους. Δεν ειναι αρμοδιοτητα των επι μερους προισταμενων να επιβαλλουν κατι, πανω απο τους νομους, για να μην δεχονται οι πολιτικοι τις ευθυνες που τους αναλογουν. Αν εχουν το αναγκαιο θαρος.


  • Michalis Gavras
    Ιωάννης Παπαχρόνης 1. μάλλον δεν διάβασες την εισήγηση του αρχηγού και τους λόγους που επικαλείται.
    2. αδιανόητο για μένα να βάζεις το οποιοδήποτε μισθολογικό κόστος πάνω από την Εθνική και συλλογική ζημιά που θα προκληθεί σε διεθνές επίπεδο.
    3. επικροτείς κάποιον να μεταδώσει τον ιό την στιγμή που θα βοηθάει στην διάσωση ενός ανθρώπου από άλλη αιτία!!!!!!
    Το θέμα δεν είναι καθόλου πολιτικό, είναι καθαρά επιχειρησιακό.
    Αδυνατώ να παρακολουθήσω τους συλλογισμούς σου.
    1

    • Απάντηση
    • 3 εβδ.
    • Τροποποιήθηκε

  • Ιωάννης Παπαχρόνης
    Michalis Gavras προτιμας την μεθοδο της πιεσης, προτιμω να μαζευτουν οι καθηγητες, να κατσουν μαζι, να ευτελισουν τους αναμεσα τους αρνητες εμβολιασμων, αν εχουν τα κοτσια και μετα να βγουν σε κοινη συνεντευξη να πεισουν τους πολιτες. Οταν αρχισει μια πιεση, κοντα ειναι και η επομενη, "παντα για το καλο μας". Μετα την ΕΜΑΚ, το ξερεις, ειπωθηκε ΗΔΗ, ακολουθει το ιατρονοσηλευτικο προσωπικο. Μετα ισως καποιοι αλλοι. Παντα με προφαση το καλο μας. Που πιστευεις οτι θα σταματησει η πιεση; Σε τι αλλο θα μας πιεσουν; Που βρισκεται το στοπ;
    Δεν μου αρεσουν οι αντιεμβολιαστες. Ομως προτιμω το μικροτερο κακο.
    Δυστυχως η πιεση ξεκινησε απο εκεινες τις ομαδες που δουλευουν σκληρα, οπως η ΕΜΑΚ και το ιατρονοσηλευτικο. Τοση εκτιμηση πια, δεν αντεχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου