Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ας μας γίνει μάθημα

Ας μας γίνει μάθημα

 12 Μαΐου στις 6:56 μ.μ.  ·

Και ενώ το τελευταίο κύμα, μας αφήνει, με κάποιες χιλιάδες νεκρούς μεν, αλλά μας αφήνει.

Ας μας γίνει μάθημα, αν και δεν το βλέπω, πως ο ιός δεν συγχωρεί!!!!!

ούτε από "αναλαμβάνω το ρίσκο" καταλαβαίνει!!!

σου δίνει και καταλαβαίνεις.

Οι δυο ανοδικές καμπύλες νέων εισαγωγών, του Μαρτίου και του Απριλίου, συσχετίζονται αιτιολογικά με κοινωνικά γεγονότα και παλικαριές εκείνου του καιρού.

Ας μας γίνουν μάθημα.

10 σχόλια



  Panagiotis Altanis

Δυστυχώς δεν βάζουμε μυαλό. Νοελληνάρες, μάτσο, εγωϊστες και φτηνιές μαγκές και επιδείξεις. Θυμώνω δυστυχώς αλλά και αυτό μου κάνει κακό.

  Aggeliki Tsopanaki

Δυστυχώς όσοι το πέρασαν, νοσηλευτηκαν κ γλύτωσαν γνωρίζουν πολύ καλά τι εστι ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ γιατρέ... Όσοι κάνουν ακόμα παλληκαριες ας έρθουν να ρωτήσουν κ εμένα....

  Giorgos Kalkanis

"... με κοινωνικά γεγονότα και παλικαριές εκείνου του καιρού..." !!! Ετσι, χωρίς λόγο Μιχάλη ??? Οχι ότι η κυβέρνηση θεωρεί την πανδημία σαν ευκαιρία για να καταβαραθρώσει ότι δημόσιο και κοινωνικό έχει απομείνει σ' αυτό τον τόπο ... Μάλιστα ...

 2

Card Mavrilias Mavreas

Ετσι απο ενα κραμα μαγκιας και ξερολισμου και επειδή, για ολα παντα πρεπει να φταινε οι άλλοι

  Michalis Gavras

Giorgos Kalkanis έχω ξαναπεί Γιώργο, πως ή ζωή του ανθρώπου είναι μοναδική, μη συγκρίσιμη και μη ανταλλάξιμη με καμιά άλλη αξία, με οποιονδήποτε άλλο λόγο, ειδικά σε περίοδο δημοκρατίας.

Πάνω από αυτή την αξία, προσωπικά δεν βάζω καμιά άλλη. Αν εσύ βάζεις, λυπάμαι.

Αλήθεια, έχεις την άποψη, πως ο οποιοσδήποτε αγώνας, για οποιοδήποτε ζήτημα, σε περίοδο δημοκρατίας, μπορεί να έχει ως τίμημα την ζωή ακόμα και ΕΝΟΣ ανθρώπου;;;;;;

Και οι αγώνες, από τα "κοινωνικά γεγονότα και παλικαριές εκείνου του καιρού..." είχαν ως συνέπεια πολλά θύματα, δυστυχώς.

 8

  ριτζακης λεωνιδας

Με εξαίρεση την μεγάλη συγκέντρωση στην δίκη της Χρυσής Αυγής, άντε και άλλες δύο τρεις συγκεντρώσεις, όλες οι άλλες υπολείπονται από 2-3 ξεφορτώματα του μετρό στο Σύνταγμα. Όχι γιατί δεν χρειάζονται τα μέτρα από μια άποψη τώρα ποιο πολύ από πριν αλλά για να έχουμε επίγνωση των μεγεθών.

Michalis Gavras

ριτζακης λεωνιδας μια καλύτερη μελέτη του διαγράμματος θα ακυρώσει τον συλλογισμό σου Λεωνίδα.

Στο διάγραμμα, φαίνεται καθαρά μια βάση 200 νέων εισαγωγών καθημερινά που αντιστοιχούν σε σταθερές πηγές ν΄έων εισαγωγών, όπως είναι ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, στους εργασιακούς χώρους και άλλες ανελαστικές δραστηριότητες.

Οι καμπύλες αντιστοιχούν σε επιπλέον "κοινωνικά γεγονότα και παλικαρισμούς", που συνέβησαν 5-10 ημέρες νωρίτερα.

Αυτά λέει η στοιχειώδης ανάλυση του διαγράμματος!!!!!!!

3

  Λιάρος Θ. Γιάννης

Οι τωρινοί παλικαρισμοί και η απόλυτη ασυδοσία που θα οδηγήσει;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου