Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ!!!!! ΡΕ... ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ;;;;;;;;;;;;;

ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ!!!!! ΡΕ... ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ;;;;;;;;;;;;;

Ας γίνει κατανοητό σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν,

ειδικά στους ηλικιωμένους,

πως δεν θα μπορούν πλέον να κρατάνε όμηρο την υπόλοιπη κοινωνία.

Τα μαγαζιά θα ανοίξουν, διακοπές θα κάνουμε, τουρίστες θα έλθουν και

όποιος έχει ανοσία θα ζήσει ή θα την σκαπουλάρει με μικρές αβαρίες.

Τους δόθηκε η δυνατότητα να εμβολιαστούν και μάλιστα από τους πρώτους.

Την κλώτσησαν δεσμεύοντας ταυτόχρονα εμβόλια από άλλους που τα θέλανε.

Ας καταλάβουν πως παίζουν με την ζωή τους και ας τρέξουν να εμβολιαστούν!!!!

 

 

Ηλίας Μόσιαλος

3 Μαΐου στις 12:03 π.μ.  ·

Οι εμβολιασμοί δουλεύουν. Το ξέρουμε πλέον. Όπως ξέρουμε και πως ακόμη και σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου οι επαναλοιμώξεις είναι σπάνιες. Και όταν συμβαίνουν, τα συμπτώματα τείνουν να είναι ανύπαρκτα ή ήπια. Μετά τον εμβολιασμό οι περισσότεροι -αν κολλήσουν τον ιό- περνάνε μια ασυμπτωματική ίωση. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους ανεμβολίαστους. Έχοντας ποσοστοποιήσει τον κίνδυνο του κορωνοιού, και ξέροντας πως το εμβόλιο μας προστατεύει από τις σοβαρές συνέπειες της νόσου, ας μην παίζουμε με τις πιθανότητες. Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στη ζωή μας, ας μην προσθέσουμε σε αυτές και τα μακροχρόνια συμπτώματα της νόσου του Covid-19.

 

 

Ιωάννης Παπαχρόνης

Τι σκας βρε Μιχαλη; Βοηθανε να λυθει το συνταξιοδοτικο.

  Antonis Ioannou

Συμφωνώ απόλυτα Κύριε Μιχάλη. Τα ποσοστά εμβολιασμών στους νέους είναι εξαιρετικά υψηλά. Θέλουμε την ζωή μας πίσω και ο δρόμος είναι το εμβόλιο και το φάρμακο όταν θα έρθει και αυτό. Οι ηλικιωμένοι με τις δυσπιστία τους, τις πρόληψης τους μας κρατάνε την χώρα πίσω. Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε να πάρουμε παράδειγμα από την Ελβετία όπου πάνω στην κρίση του ιού ανακοίνωσε ότι όποιος δεν τηρεί τα μέτρα δεν θα έχει κρεβάτι σε μεθ. Ξέρω ακούγεται απάνθρωπο από κοινωνικής και ιατρικής πλευράς αλλά σε έναν πόλεμο δεν υπάρχουν κανόνες, νόμοι και παρακάλια. Στον πόλεμο είμαστε όλοι μπροστά από τον εχθρό. Τα τσίπουρα, τα παιδάκια και η κακή διατροφή προκαλεί πολλές περισσότερες θρομβώσεις από τις 4 στο 1 εκατομμύριο που προκαλεί το εμβόλιο.

Michalis Gavras

Antonis Ioannou Αντώνη μου αυτό που πρέπει να τονίζεται είναι πως δεν θα κρατήσουν ΟΜΗΡΟ την κοινωνία πλέον.

Οταν θα αρρωστήσουν, γιατί θα αρρωστήσουν, θα ρισκάρουν την ζωή τους, αλλά θα είναι από επιλογή τους.

Το ΕΣΥ θα τους προσφέρει τις νοσηλευτικές υπηρεσίες που θα χρειαστούν, γιατί ετσι πρέπει.

Το γιατί δεν εμβολιάζονται είναι πολυπαραγοντικό θέμα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι επιλογή τους!!!

  Konstantinos Ntoumas

Ούτε μπορούν να κρατούν όμηρο το ΕΣΥ. Πρέπει ολοι να καταλάβουν ότι με την ανάπτυξη κλινών αποκλειστικά για νοσηλεία Covid θετικών ασθενών όλο σχεδόν το προσωπικό των νοσόκομείων ασχολείται μ´αυτους και λιγότερο έως καθόλου με όλα τα αλλά νοσήματα. Επίσης πολλοί ασθενείς με άλλα νοσήματα παραμελούν την υγεία τους φοβούμενοι να προσέλθουν για εξέταση λόγω COVID συνθηκών. Τα χειρουργεία λόγω μείωσης χώρου και προσωπικού εξυπηρετούν τα άκρως απαραίτητα , με αποτέλεσμα σταδιακά τα τακτικά περιστατικά να μετατρέπονται κι αυτά σε επείγοντα ενώ σε όλα τα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και η διογκούμενη κόπωση των υγειονομικών μετά από τόσους συνεχείς μήνες εργασίας σε κατάσταση «πολέμου» με αναστολή αδειών κλπ.

Επιτέλους ας εμβολιαστούν ολοι με την πρώτη ευκαιρία γιατί δεν πάει άλλο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου