Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

για να μην αδικώ την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

3 ημ. 
Κοινοποιήθηκε στους εξής: Οι φίλοι σας
Και για να μην αδικώ την ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ:
Για τον ΣΥΡΙΖΑ, η συγκεκριμένη φοροδιαφυγή είναι άγνωστο πράγμα, ανύπαρκτο, ούτε να το προφέρουν δεν μπορούν, αντίθετα το αγνοούν και συνεχίζουν να επιβραβεύουν!!!!!
Νίκος Παπάς: Η κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ήταν και είναι σαφής. Αφορολόγητο στις 10.000 ευρώ για όλους ανεξαιρέτως, με όφελος έκπτωσης φόρου 900 ευρώ και επιπλέον ελάφρυνση 650 ευρώ από την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος". Τα ίδια είπα και ο Κασσελάκης.
Για δε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αυτοί καταγγέλλουν το τεκμαρτό ως κεφαλικό φόρο (σωστό), αλλά η αντιπρότασή τους εξαντλείται στην:
" περαιτέρω διεύρυνση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με την επέκταση της χρήσης των POS, παροχή κινήτρων για ηλεκτρονικές συναλλαγές και τη συνέχιση της αναβάθμισης των ηλεκτρονικών εργαλείων της ΑΑΔΕ"
«Ζήσε Μαύρε μου να φας το Μάη τριφύλλι».
 
 

 

Fotis Papachatzis
όταν οι υπηρεσίες δουλεύουν ανεκπαίδευτες και, στην ουσία, στην χαλαρότητα, και το μυαλό του πολιτικού προσωπικού είναι στον πελατειασμό, είναι φυσικό η μόνη λύση να είναι η κεφαλική φορολόγηση. Όλοιν ξε΄ρουμε , στη δουλειά του ο καθένας, την πραγματικότητα και όλοι μας την αποκρύπτουμε

Banilas Eystathios
Μιχάλη μου, καλά τα λες. Αν πράγματι θές λύση στη φοροδιαφυγή δεν χρειάζεται να ανακαλύψεις τον τροχό, ας αντιγράψεις τις βέλτιστες πρακτικές δυτικών χωρών. Αλλά μας λείπει μια βασική προϋπόθεση : ο κρατικός μηχανισμός να αλλάξει νοοτροπία και να σέβεται τον πολίτη, ώστε κι αυτός εμπιστεύεται το κράτος.

Panagiotis Altanis
Ντροπή στους φτηνούς πολιτικάντηδες. Με τέτοιο κομματικό και ανεκπαίδευτο κράτος και υπαλλήλους και πολιτικούς να λειτουργούν ως διαχειριστές με στόχο την επανεκλογή τους και την διευκόλυνση των χρηματοδοτών τους, δεν αντιμετωπίζεται η φοροδιαφυγή, η διαφάνεια, η αξιολόγηση και η δημόσια λογοδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου